www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. června 2024, Svátek má Tamara, zítra Dalibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší

SOUHRN: Vítězem Rallye Český Krumlov se stal Dominik Stříteský

foto

19. května 2024 • 15:00

Po strhujícím souboji doslova o každou vteřinku vyhrál letošní Rallye Český Krumlov Dominik Stříteský jen s minimálním náskokem na Václava Pecha a Jana Kopeckého, kteří jej doprovodili na stupně vítězů. V hodnocení historických automobilů zvítězil suverénním způsobem Vlastimil Neumann.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Český Krumlov

foto

10. května 2024 • 22:00

Již příští týden bude pokračovat mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádky se vydají do jižních Čech na oblíbenou Rallye Český Krumlov, jenž opět nalezne servisní zázemí na výstavišti v Českých Budějovicích. Organizátoři dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, který slibuje skutečně napínavou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé barumky zveřejnili Rally Guide a představili nový motiv

foto

1. května 2024 • 09:30

Více než tři měsíce před startem 53. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2024 vydali pořadatelé soutěže základní dokument rally v podobě Rally Guide 1 neboli Rally průvodce. Zde jsou k dispozici na téměř padesáti stranách úvodní informace k letošnímu ročníku, který se pojede na Zlínsku v termínu 16. – 18. srpna. Zároveň byl představen nový motiv soutěže, kterému vévodí vůz Škoda Fabia RS Rally2 v tradičních žlutomodrých barvách.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Šumava Klatovy byla předčasně ukončena

foto

20. dubna 2024 • 19:00

Vzhledem k mimořádné události rozhodl sbor sportovních komisařů na návrh ředitele rally o zrušení soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Auto Podbabská Škoda MOL tým pro sezonu 2024 se představil v Otrokovicích

foto

5. dubna 2024 • 14:30

Loňská sezona byla pro tým a posádku Dominik Stříteský/Jiří Hovorka nádherným vyvrcholením dosavadní spolupráce. Druhé místo v Mistrovství České republiky v rally a vítězství na Rally Bohemia bylo pro všechny členy týmu odměnou za dlouholetou tvrdou práci i povzbuzením do letošní sezony, která byla zahájena 5. dubna představením plánů a cílů pro letošní sezonu v Otrokovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Rallyservice.cz

foto

30. května 2024 • 18:00

V polovině května pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích tradiční Rallye Český Krumlov. Na tratích kolem Českého Krumlova tentokrát panovalo skutečně vydařené jarní počasí. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

V Hustopečích v pátek večer po dvou minutách

foto

28. května 2024 • 15:00

Uzávěrka přihlášek Agrotec Petronas rally Hustopeče se nezadržitelně blíží. Její termín je stanoven na pondělí 3. června 2024 v 12:00 hodin! Šestá soutěž evropského seriálu European Rally Trophy, třetí podnik českého šampionátu v rally a v rally historických automobilů se následně uskuteční ve dnech 14. – 15. června 2024.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovská noc rozhodla

foto

28. května 2024 • 10:00

51. Rallye Český Krumlov byla pro posádku Rally Possible Janko Kundlák a Peter Baran pokusem o reparát loňského ročníku. Právě tam kluci po prasklé poloose svého Renaultu Clio odstoupili z prvního místa. O nápravu se měli pokusit s vozem Opel Corsa, který připravuje tým Brynda Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná premiéra Jakuba Jirovce s Yarisem Rally2

foto

27. května 2024 • 09:00

Na rychlostních zkouškách při Rally Český Krumlov si odbyl premiéru za volantem Toyoty GR Yaris Rally2 Jakub Jirovec. Společně s Petrem Jindrou dokončili náročnou soutěž na 13. místě absolutní klasifikace a ve třídě RC2 obsadila posádka 12. příčku.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil team na Krumlově těsně druhý

foto

23. května 2024 • 17:00

51.ročník Rallye Český Krumlov se zcela jistě zařadí mezi ty historicky nejdramatičtější. Hned pět posádek bojovalo reálně po celou dobu soutěže o celkové vítězství a v cíli po dvou dnech zápolení na jihočeských cestičkách dělil první trojici nicotný rozdíl.

žádný příspěvek celý článek »

René Dohnal vyhrál Rallye Český Krumlov v Peugeot Rally Cupu

foto

23. května 2024 • 16:00

Do 51. ročníku Rallye Český Krumlov odstartovalo osm posádek seriálu Peugeot Rally Cup. Jihočeská soutěž je typická nejen proměnlivým počasím, ale také krásnými rychlostními zkouškami, zrádnými úseky a velkými horizonty. V posádkách tak budí tato soutěž oprávněný respekt a zejména noční průjezdy jsou vždy velkou výzvou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Jörga Ullmanna

foto

22. května 2024 • 15:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích tradiční Rallye Český Krumlov. Na tratích kolem Českého Krumlova tentokrát panovalo skutečně vydařené jarní počasí. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký po napínavém Krumlově

foto

22. května 2024 • 13:00

Agrotec Škoda Rally Team byl po víkendové Rallye Český Krumlov spokojen. A to i přesto, že na vítězství nakonec těsně nedosáhl. Jan Kopecký s Janem Hlouškem mají Rallye Český Krumlov v oblibě. Rychlá soutěž na úzkých cestách plná horizontů klade na soutěžící velké nároky. Také letos připravili pořadatelé náročnou soutěž na tradičních úsecích a všichni jen čekali, jak moc do výsledků promluví nevyzpytatelné počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovský reparát Dominika Stříteského

foto

21. května 2024 • 10:00

Rallye Český Krumlov je jednou z nejhezčích soutěží v kalendáři Mistrovství ČR v rally. Letošní 51. ročník navíc proběhl za pěkného počasí jen s lehkými přeháňkami a za velkého zájmu diváků. Ti byli svědky neobyčejně napínavých bojů a přetahování o zlomky sekund. Během celé extrémně rychlé rally nebyl v celém průběhu mezi prvními třemi větší rozdíl než 8 sekund.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Iva Prieložného

foto

21. května 2024 • 08:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích tradiční Rallye Český Krumlov. Na tratích kolem Českého Krumlova tentokrát panovalo skutečně vydařené jarní počasí. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší
toplist