www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally 2022

Školení automobilových jezdců SAS Zlín

9. ledna 2023 • 18:00

Středisko automobilového sportu Zlín pravidelně pořádá kurzy pro ty, kteří chtějí začít s automobilovým sportem. Je vydavatelem národních i mezinárodních licencí AS AČR, které držitelé opravňují k účasti v českých automobilových rally. Kromě základního školení, rally školy a rally campu také na začátku každé sezony organizuje hromadné školení, kde se jezdci seznamují s nejčerstvějšími novinkami v řádech AS AČR a FIA.

Shromáždění a školení jezdců 2023

Pravidelné každoroční hromadné školení jezdců pořádané SAS Zlín letos proběhne stejně jako vloni v prostorách Univerzity Tomáše Bati, fakulta humanitních studií, ve Zlíně na Štefánikově ulici.

Pro koho je určeno: jezdci a spolujezdci rally, jezdci slalomů a vrchů

Termín: 28. ledna 2023 od 9:30

Místo: Zlín, Štefánikova ulice, UTB - fakulta humanitních studií

Cena: 450 Kč

Rally škola

Absolvent Rally školy má nárok na získání národní licence s možností startu v Mistrovství České republiky v rally. Školení trvá 3 dny a zahrnuje jak teoretickou výuku v prostorách SAS Zlín tak také praktickou část, při které jsou využívána vozidla a technické vybavení Barum Czech Rally Zlín.

Pro koho je určena: Začínající i pokročilí jezdci a spolujezdci

Termín: 13. - 15. března 2023

Místo: SAS Zlín, Hornomlýnská 3715, 760 01 Zlín

Cena: 10.000 Kč

Rally camp

Školicí soustředění (nenahrazuje rally školy, není určeno pro začátečníky) určené pro jezdce se zkušenostmi z automobilových soutěží (po klasifikaci 5 podniků MČR v 2WD), kteří chtějí řídit vůz 4WD a získat mezinárodní licenci typu B. Rally Camp je určen i pro jezdce, kteří jsou již držiteli mezinárodní licence typu B, ale s řízením vozidel tříd 2, 3, 4, 13, F4 a F7 nemají praxi. Zájemci musí předem požádat Komisy rally o zapsání do seznamu účastníků oprávněných zúčastnit se campu. Délka campu je jeden den, účastník hradí vstupní poplatek, vůz má vlastní. Jezdec se zúčastní Campu i se svým spolujezdcem.

Pro koho je určen: Pouze pokročilí a zkušení jezdci i spolujezdci

Termín: 16. března 2023

Místo: Letiště Biskupice

Cena: Bude stanovena dle počtu účastníků

Podmínka účasti: Vlastní soutěžní vozidlo s pohonem 4WD

Vstupní školení

Jedná se o základní školení, kterým musí projít každý začínající jezdec či spolujezdec. Pouze absolvent tohoto školení si může zažádat o svou první soutěžní licenci a postavit se na start své první soutěže. Tato licence jej opravňuje účastnit se soutěží zařazených do Rallysprint série s vozem s jednou poháněnou nápravou (2WD).

Pro koho je určeno: Začínající jezdci i spolujezdci

Termín: 11. dubna 2023 od 15:00

Místo: SAS Zlín, Hornomlýnská 3715, 760 01 Zlín

Cena: 1.500 Kč

SAS Zlín
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist