www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2019

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Vyškov hlásí připraveno ke startu

foto

31. května 2019 • 14:00

Zajímavé startovní pole slibuje vzrušující podívanou na 27. ročníku Rally Vyškov, druhém dějství seriálu Rallysprint série. Celkem se přihlásilo 114 posádek. To je o 21 více než v loňském roce. Na start se postaví hned 12 vozů divácky nejatraktivnější specifikace R5.

žádný příspěvek celý článek »

RI Okna Racing se ve Vyškově vrací na soutěžní tratě

foto

31. května 2019 • 13:00

Přesně po dvouměsíční pauze od prvního a zároveň prozatím i posledního závodu při březnové Valašské rally, se o nadcházejícím víkendu na tratích v okolí Vyškova představí posádka RI Okna Racing týmu ve složení Jan Jelínek - Petr Ingr. V rámci druhého podniku rallysprintové série otestují nejen pro ně stále nový vůz Škoda Fabia R5, ale především zdravotní kondici spolujezdce Petra Ingra.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovské rychlostky kulisou dalších bojů Adamů

foto

31. května 2019 • 09:00

Červnový program XTG Adam Cupu pokračuje v rozmezí dvou víkendů ve Vyškově a v Hustopečích. Startovní listina Rally Vyškov (soutěž startuje 1. června) eviduje devět pohárových účastníků, kterým vévodí nejrychlejší posádka úvodního závodu ve Slušovicích Dominik Stříteský - Jan Mikulík.

žádný příspěvek celý článek »

Kamiro s Trněným a Doerrom sa predstavia vo Vyškove

foto

30. května 2019 • 14:00

Po výbornom výsledku, ktorý sa podarilo dosiahnuť posádke Kamiro Racing Teamu na podujatí v Rumunsku, sa slovenský rally tím predstaví počas nadchádzajúcej soboty vo Vyškove. V tomto prípade bude Kamiro Racing reprezentovať dvojica Trněný – Doerr na vozidle Ford Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

VH Autoracing a Vlado Hanuš vo Vyškove predstavia nový Hyundai i20 R5

foto

30. května 2019 • 13:00

Vlado Hanuš s Karolínou Jugasovou sa v rámci podujatia XXVII. RallyVyškov 2019 predstavia s novinkou tímu, s vozidlom Hyndai i20 R5.

žádný příspěvek celý článek »

Lukáš Nekvapil se stříbrem z Kopné zbrojí na Vyškov

foto

30. května 2019 • 11:00

Do letošní sezóny vstoupil tišnovský Lukáš Nekvapil s novou spolujezdkyní a s vysokými cíli v rámci rallysprintového mistrovství. S Petrou Němcovou si dali na „rozcvičku“ Valašskou rally, kde ještě nešlo o body. Posádka v Opelu Adam R2 fungovala stejně jako vůz skvěle a v jednu dobu byla těsně pod pódiem. Pak ale přišla drobná minela a s ní propad na 11. příčku ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vančík Rallysprint Kopná od Lukáše Urbaníka

foto

24. dubna 2019 • 19:00

V okolí Slušovic se uskutečnil zahajovací podnik letošní Rallysprint série i Poháru 2+, Vančík Rallysprint Kopná. Průběh této ikonické soutěže, která proběhla za sychravého a studeného jarního počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák bez náhradního spodního prádla bronzový

foto

24. dubna 2019 • 12:00

Rosničky tentokrát nezklamaly. Zatímco na Valašce vyhlíželi Martin Vlček s Ondřejem Krajčou kluzké tratě marně, na Vančík Rallysprintu Kopná se jim Svatý Petr revanšoval více než vydatně. Předsezonní testovací kilometry za nevlídného počasí se ukázaly jako cenný trumf, který nakonec posádku Hyundai Kowax Racing teamu vynesl až ke stupňům vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Hejtmánek na Kopné s novým spolujezdcem

foto

24. dubna 2019 • 11:00

O minulém víkendu, 12. – 13. dubna, začal seriál Rallysprint série prvním závodem Vančík Rallysprint Kopná, a to na Valašsku v okolí Slušovic. Na start se mezi 99 posádek postavil i Petr Hejtmánek s Jakubem Kunstem se startovním číslem 55 ve Škodě 130 RS v modrožlutých barumáckých barvách. Na všechny posádky čekalo necelých 70 ostrých kilometrů a 3 rychlostní zkoušky, z nichž nejdelší Kopná měla 11,45 km.

žádný příspěvek celý článek »

Místo testování vezou Jakeš a Machů z Kopné zlaté poháry

foto

18. dubna 2019 • 18:00

Úvodní díl sprintového šampionátu obstarala tradiční Vančík Rallysprint Kopná. Nejen díky hlavnímu sponzorovi soutěže se na její start postavila i dvojice Fabii R5 ze Samohýl Škoda Teamu. Velkou radost svým fanouškům i partnerům týmu udělali především Mirek Jakeš a Petr Machů, kteří dokázali vyhrát jubilejní 25. ročník této rally.

žádný příspěvek celý článek »

Tři úspěšné premiéry pro KIT Racing na Kopné

foto

18. dubna 2019 • 16:00

Úvodní sprint letošní sezóny se odjel v okoli Slušovic v dubnu a pro přihlášené posádky to byl doslova aprílový žertík. Zatímco pár dnů před startem Rallysprintu Kopná hřály místní erzety sluneční paprsky, na samotný závod se „drobet“ ochladilo a ve vyšších polohách vítaly soutěžní vozy namrzlé cesty a sníh na stromech.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná náročná Kopná pro Minařík racing

foto

18. dubna 2019 • 13:00

Domácí závod má za sebou slušovický tým pod vedením Lubomíra Minaříka. Na start se postavily čtyři posádky, tři z nich soutěž dokončily až do cíle. Před začátkem závodu jen málokdo tušil, jak si s posádkami zahraje počasí. Ve vyšších polohách ležel kolem trati sníh, na zbylých úsecích padal déšť se sněhem. Cesta hodně klouzala, a to zapříčinilo hned několik havárií. Ovšem posádky Minařík racing se s podmínkami vypořádaly výborně a k žádné kolizi u nich nedošlo.

žádný příspěvek celý článek »

Kůrovec přidělal vrásky na čele pořadatelům Rally Vyškov

foto

18. dubna 2019 • 11:00

Nebylo by to ono, kdyby všechno klapalo tak, jak bylo v plánu. Výjimkou není ani letošní ročník Rally Vyškov. Nastaly totiž komplikace v podobě nucené změny trati.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský pokračuje na vítězné vlně

foto

18. dubna 2019 • 09:00

Třetí start v XTG Adam Cupu přetavil ve třetí prvenství devatenáctiletý Dominik Stříteský. Společně s Janem Mikulíkem opanovali úvodní závod pohárového kalendáře 2019, kterým byl Vančík Rallysprint Kopná. Na stupních vítězů je doplnili Patrik Brtníček s Tomášem Šmídem a nováčci Szymon Žarlok – Krzysztof Pietruzska z Polska.

žádný příspěvek celý článek »

L Racing vstúpil na pôdu českého relyšprintu

foto

18. dubna 2019 • 08:00

Jeden z najväčších profesionálnych športových tímov Slovenska - tím L Racing odštartoval svoju motoristickú sezónu skutočne na plný plyn: Majstrovstvá Slovenska v rely, ďalej v pretekoch automobilov do vrchu, Stredoeurópska trofej v rely a uplynulý víkend aj Majstrovstvá Českej republiky v relyšprinte - s našou jedinou ženskou posádkou Michaela Debnárová - Lucia Laurincová.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist