www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2020

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Jari Huttunen a Mikko Lukka jsou polští šampióni v rally

foto

5. října 2020 • 19:40

Na cílové rampě 48. Rajdu Swidnického - Krause se oficiálně uzavřela letošní sezona polského šampionátu v rally. Skončila velkým úspěchem posádky Jari Huttunen - Mikko Lukka. Posádka stáje Hyundai Poland Racing se raduje ze zisku titulu polských šampionů.

žádný příspěvek celý článek »

Auto UH Rally Team se představuje

foto

30. září 2020 • 13:00

Mutlibrandová skupina AUTO UH se na tuzemském trhu řadí mezi největší společnosti, které se zabývají maloobchodním prodejem nových a ojetých vozů, servisní a opravárenskou činností a dalšími službami, které s touto činností souvisí. Nyní se chce představit divákům na tratích rally.

žádný příspěvek celý článek »

Sedmý díl Traiva Rally Cupu – R5 vs. WRC

foto

16. září 2020 • 10:00

Po prázdninové přestávce se uskutečnil další díl Traiva Rally Cupu 2020, který odstartoval v sobotu, 5. září na polygonu firmy Tatra v Kopřivnici. Na start se postavilo celkem 23 jezdců. Ve startovní listině nechyběly ani dva vozy specifikace WRC a jeden vůz kategorie R5. Pořadatelé připravili pro soutěžící dvě rychlostní zkoušky, které se jely ve třech průjezdech o celkové délce trati řádově pětadvacet kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

eSport INVELT Rally Pačejov otevře druhou půlku virtuální sezony

foto

11. září 2020 • 17:00

eSport INVELT Rally Pačejov bude první letošní soutěží, jejíž reálná předloha nemusela být v aktuální turbulentní sezoně zrušena. A zatímco 41. ročník pačejovské rally se odehraje na konci září jako třetí soutěž restartovaného mistrovství republiky v rally, její virtuální varianta přijde jako předkrm mezi 15. a 20. zářím 2020.

žádný příspěvek celý článek »

Zeťák po virtuální barumce zpět na špici

foto

11. září 2020 • 16:00

Čtvrtým podnikem premiérového ročníku SONAX MMČR v Online Rally se stala Barum Czech Rally Zlín Online, konaná v termínu odvolané skutečné barumky, tedy v posledním týdnu letních prázdnin. Samotné soutěži přecházel bohatý doprovodný program pro širokou veřejnost, který organizátoři z AK Barum Zlín uspořádali v obchodním a zábavním centru Zlaté Jablko ve Zlíně.

žádný příspěvek celý článek »

47. ročník Rallye Tatry sa v roku 2020 nepôjde

foto

7. září 2020 • 16:00

Organizačný výbor 47. Rallye Tatry 2020 prijal veľmi ťažké rozhodnutie, že 47. ročník najstaršej automobilovej súťaže na Slovensku sa v tomto roku neuskutoční. Hlavným dôvodom odvolania tejto medzinárodnej súťaže je nepriaznivý vývoj situácie ohľadom pandémie covid-19 a sprísnené odporúčané opatrenia zo strany Vlády Slovenské republiky pre konanie hromadných akcií.

žádný příspěvek celý článek »

Start nové dekády se spoustou novinek

foto

2. září 2020 • 09:00

South Bohemia Classic vstupuje do druhé dekády s nabitým startovním polem 151 přihlášených posádek a také několika zásadními novinkami. Jedenáctý ročník mezinárodní setinové rallye veteránů zavede ve dnech 4. a 5. září účastníky do zatím nepoznaných lokalit jižních Čech, ale také na místa známá tradičně skvělou atmosférou a početnou diváckou kulisou.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Tatry: Do uzávierky prihlášok ostáva týždeň

foto

31. srpna 2020 • 11:00

S vydaním zvláštnych ustanovení, sa v prvej polovici augusta začal príjem prihlášok na najstaršiu slovenskúmotoristickú súťaž - 47. ročník Rallye Tatry 2020. Tá sa pôjde v termíne 18. - 20. septembra v okolí Popradu, Spišskej Novej Vsi a Spišskej Magury. Zoznam prihlásených posádok sa pomaly začína zapĺňať a nájdeme v ňom veľmi zvučné mená, vrátane štyroch víťazov tatranskej rally z predchádzajúcich ročníkov.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Tatry: Boli vydané Zvláštne ustanovenia súťaže

foto

14. srpna 2020 • 18:00

Na webovom portáli Slovenskej asociácie motoristického športu (SAMŠ) a na oficiálnej stránke súťaže bol uverejnený základný dokument v podobe schválených Zvláštnych ustanovení 47. ročníka Rallye Tatry 2020, ktorý sa uskutoční, po preložení vzhľadom k pandémii covid-19, v termíne 18. - 20. septembra 2020 s tradičným centrom v Poprade.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín Online s novým datem a řadou atrakcí

foto

12. srpna 2020 • 20:30

Největší tuzemská soutěž Barum Czech Rally Zlín měla letos v srpnu oslavit unikátní padesátileté jubileum, avšak kvůli koronavirové hrozbě i ona rozšířila skupinu podniků, které byly pro letošek odvolány. Uskuteční se tak pouze její virtuální varianta zařazená do nově vypsaného SONAX Mezinárodního mistrovství České republiky v Online Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Tatry premiérovo súčasťou oboch zónových šampionátov

foto

7. srpna 2020 • 19:00

Blížiaci sa 47. ročník Rallye Tatry (18. - 20. septembra 2020) bude súčasťou oboch rely šampionátov Zóny Strednej Európy (CEZ) pod hlavičkou Medzinárodnej automobilovej federácie FIA. Popradská rally privíta nielen novodobé rely špeciály, ale aj historické rely automobily. Usporiadatelia z AOS klub Poprad veria, že pod tatranské vrcholy zavítajú popredné posádky, ktoré budú súperiť o cenné body do týchto seriálov.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Plzeň 2020? Namísto rallysprintu se letos v Plzni odjede rally pravidelnosti

foto

4. srpna 2020 • 10:00

Rallysprint, původně plánovaný na počátek června, se pořadatelé z Auto rallye klubu Plzeň nejprve pokusili přeložit na náhradní podzimní termín. Vzhledem k nahuštěnému kalendáři však byli nakonec nuceni odložit připravovaný XV. ročník až na první polovinu příštího roku.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální Kopná: Zeťák vrací úder

foto

31. července 2020 • 09:45

Třetím dílem premiérové sezony SONAX Mezinárodního mistrovství České republiky v Online Rally se stala populární Kopná. Tato soutěž před více než čtvrtstoletím založila tradici rallysprintů v Česku, leč ani její šestadvacátý ročník původně plánovaný na začátek května neunikl hygienickým opatřením proti šíření koronaviru a musel být zrušen.

žádný příspěvek celý článek »

Poháry jsou doma, ale mohlo to být lepší

foto

27. července 2020 • 19:40

Výbornými časmi potvrdili obidve posádky tímu Tatry Racing svoje postavenie v štartovom poli Motorsport Rally Cupu (MRC). O víťazstvo ich pripravili iba diskutabilné prejazdy retardérmi.

žádný příspěvek celý článek »

Regional Rallye Cup žije!

foto

24. července 2020 • 16:10

Odložení 48. Rallye Český Krumlov z důvodu nepříznivé koronavirové situace na jaře letošního roku zhatilo plány také posádek, které se přihlásily do nového příhraničního poháru INOTECH electronic Regional Rallye Cup.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist