www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2020

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ]

Prokop i Michek se na Dakaru přiblížili elitní desítce

foto

12. ledna 2020 • 20:00

Automobilový jezdec Martin Prokop i motocyklista Martin Michek si v dnešní 7. etapě Rallye Dakar polepšili o jedno místo. Nováček na slavné soutěži Michek zajel po dnu volna jedenáctý čas a průběžně je čtrnáctý. Prokop zvládl 741 km dlouhou etapu z Rijádu do Vadí ad-Dauásiru jako třináctý a celkově je o jednu pozici horší.

žádný příspěvek celý článek »

Na Dakaru zemřel portugalský motocyklový jezdec Goncalves

foto

12. ledna 2020 • 18:00

V sedmé etapě Rallye Dakar zahynul portugalský motocyklista Paulo Goncalves. Čtyřicetiletý jezdec měl podle organizátorů těžký pád na 276. kilometru rychlostní zkoušky, při kterém utrpěl vážná zranění. Záchranáři ho našli v bezvědomí a snažili se ho na místě oživit. Po převozu vrtulníkem do nemocnice už lékaři nemohli zkušenému závodníkovi pomoct.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop i Michek jsou v polovině Rallye Dakar patnáctí

foto

10. ledna 2020 • 20:00

Český automobilový jezdec Martin Prokop dokončil dosud nejdelší etapu Rallye Dakar na 15. místě a před sobotním dnem volna je také patnáctý. Pozici lídra udržel Španěl Carlos Sainz před obhájcem prvenství Nássirem Attíjou z Kataru, oba dnes ale stejně jako ve středu porazil průběžně třetí Stéphane Peterhansel z Francie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

10. ledna 2020 • 10:00

Tradičně první automobilovou soutěží je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla tradiční proměnlivé podmínky od slunečna a suchých cest až po led a sníh. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

RRC vyhrál na Jännerrallye Simon Wagner

foto

10. ledna 2020 • 08:00

Inotech electronic Regional Rallye Cup odstartoval o prvním víkendu roku 2020 u našich jižních sousedů. Do nového přeshraničního poháru se nakonec přihlásilo čtyřicet posádek. Z účasti v 35. Internationale LKW Friends on the road Jännerrallye presented by LT1 se ale na poslední chvíli musel omluvit Jan Talaš.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop se po problémech na Dakaru propadl, Loprais je čtvrtý

foto

9. ledna 2020 • 21:00

Automobilový jezdec Martin Prokop vypadl po technických problémech v dnešní 5. etapě Rallye Dakar z elitní desítky. Se spolujezdcem Viktorem Chytkou museli na trati měnit poloosu, navíc jim vůz Ford Raptor hořel. Nakonec ztratili 71 minut na nejrychlejšího Carlose Sainze ze Španělska, který si dnes upevnil vedení. V průběžném pořadí klesli z devátého na 14. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Jörga Ullmanna

foto

9. ledna 2020 • 09:00

Tradičně první automobilovou soutěží je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla tradiční proměnlivé podmínky od slunečna a suchých cest až po led a sníh. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Jörg Ullmann, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop udržel na Dakaru 9. místo, Michek předčil Engela

foto

8. ledna 2020 • 21:00

Martin Prokop zajel ve 4. etapě Rallye Dakar čtrnáctý čas a dál drží průběžné deváté místo v kategorii automobilů. Na trase 453 km dlouhé rychlostní zkoušky mezi saúdskoarabskými městy Naúm a Úla zaostal o téměř 29 minut za rekordmanem v počtu celkových triumfů Stéphanem Peterhanselem z Francie, který vybojoval premiérové letošní etapové prvenství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Iva Prieložného

foto

8. ledna 2020 • 13:00

Tradičně první automobilovou soutěží je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla tradiční proměnlivé podmínky od slunečna a suchých cest až po led a sníh. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Ivo Prieložný, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop se na Rallye Dakar posunul do první desítky, vede Sainz

foto

7. ledna 2020 • 20:00

Automobilový jezdec Martin Prokop se na Rallye Dakar posunul do elitní desítky. S vozem Ford Raptor obsadil v dnešní třetí etapě 13. místo a průběžně je devátý. Do vedení se dostal dvojnásobný dakarský vítěz Carlos Sainz ze Španělska, který přeskočil Argentince Orlanda Terranovu. Bývalý rallyeový mistr světa má nyní v čele náskok necelých pěti minut na loňského vítěze Násira Attíju z Kataru.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jänner Rallye kořistí Hermanna Neubauera

foto

6. ledna 2020 • 20:00

Soutěžácká sezóna začala hned o prvním lednovém víkendu v okolí rakouského Freistadtu. Jänner Rallye, která přinesla tradiční proměnlivé počasí od slunečna a suchého asfaltu až po led a sníh se stala kořistí Hermanna Neubauera s Fordem Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

Prokopa opět zdržely defekty, na Rallye Dakar je dvanáctý

foto

6. ledna 2020 • 18:00

Martin Prokop obsadil po další sérii defektů ve druhé etapě Rallye Dakar čtrnácté místo a v celkovém pořadí zůstal na 12. pozici. Nejrychlejším pilotem na 367 km dlouhé rychlostní zkoušce na trase z Vadže do Naúmu byl zkušený Jihoafričan Giniel de Villiers, novým lídrem je ale Argentinec Orlando Terranova.

žádný příspěvek celý článek »

První etapu Dakaru vyhrál litevský outsider

foto

5. ledna 2020 • 22:00

První etapu Rallye Dakar vyhrál překvapivě Litevec Vaidotas Žala s vozem Mini. Martin Prokop je při premiéře slavné soutěže v Saúdské Arábii v kategorii automobilů dvanáctý těsně za bývalým mistrem světa formule 1 Fernandem Alonsem. Na trati více než třísetkilometrové rychlostní zkoušky oba na vítěze ztratili přes 15 minut.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Kolomý havaroval během shakedownu před Dakarem 2020

foto

2. ledna 2020 • 15:00

Ve čtvrtek 2. ledna měli účastníci Dakaru možnost naposledy otestovat svoji techniku před startem 42. ročníku Rally Dakar. Toho využil i tým MP-Sports Martina Prokopa, který společně s týmovým kolegou Martinem Kolomým od časného rána proháněl svůj Ford Raptor RS Cross Country v dunách asi 50 kilometrů na sever od Džiddy.

žádný příspěvek celý článek »

Regional Rallye Cup slaví úspěch ještě před startem

foto

27. prosince 2019 • 12:00

Jen co se kalendář přehoupne do roku 2020, u našich jižních sousedů odstartuje Regional Rallye Cup. Do přeshraničního poháru, složeného z rakouské Jännerrallye a Rallye Český Krumlov, se přihlásilo 36 posádek. Ty budou bojovat o finanční prémie v celkové výši 5000 euro. Hlavním partnerem mezinárodního seriálu je Inotech electronic, kaplická firma zabývající se výrobou elektroniky.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ]
toplist