www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2021

Neumann slaví vítězný hattrick ve Star Rally Historic

foto

1. září 2021 • 20:00

Při jubilejním padesátém ročníku Barum rally se závod historických automobilů Star Rally Historic poprvé konal i v nedělní etapě, prodloužila se také kilometráž rychlostních zkoušek. Celková délka měřených úseků činila 143 kilometry, z toho 74 připadlo na neděli.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Star Rally Historic

foto

15. srpna 2021 • 18:05

Den před zveřejněním seznamu přihlášených posádek na 'velkou' Barumku je k dispozici seznam přihlášených posádek na Star Rally Historic, ve které nalezneme i tři vítěze z historie Barum Rally - historicky prvního zahraničního vítěze Wolfganga Haucka, Václava Blahnu a Karla Jirátka.

žádný příspěvek celý článek »

Šiesty absolútny slovenský titul v rally pre Rufa Motor-Sport a Grzyba

foto

10. srpna 2021 • 09:00

Neoficiálne, v predstihu,už po Rajde Rzeszowski,sa Grzegorz Grzyb a slovenský Rufa Motor-Sport Team stávajú šiestykrát absolútnym majstrom Slovenska v rally. Tri, z celkovo štyroch odjazdených súťažných kôl slovenského rally šampionátu stačili na to, aby posádka slovenského Rufa Motor-Sport Teamu, Grzegorz Grzyb a Michal Poradzisz opäť zasadla na pomyselný trón pre absolútnych majstrov Slovenska v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport smeruje do Grzybovho rodiska

foto

5. srpna 2021 • 08:00

Jubilejný 30.ročník Rajd Rzeszowski odštartuje už počas nadchádzajúceho piatku a soboty v poľskom Rzeszowe. Toto mesto je zároveň aj rodiskom Grzegorza Grzyba. Slovenský Rufa Motor-Sport Team spoločne s päťnásobným slovenským a dvojnásobným poľským absolútnym rally majstrom, Grzegorzom Grzybom a jeho spolujazdcami absolvovali Rajd Rzeszowski už nespočetne veľakrát.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální barumka nabídne autentické tratě i závod historiků (+VIDEO)

foto

4. srpna 2021 • 13:20

V polovině srpna se odehraje druhý ročník Barum Czech Rally Zlín Online, virtuální předkrm před startem jubilejní padesáté barumky. Půjde již o pátou zastávku letošní série, která se právě počínaje moravskou soutěží bude nadále odehrávat pod hlavičkou nového partnera šampionátu, výrobce energetických nápojů Big Shock! Není to ale zdaleka jediná novinka, kterou virtuální barumka přinese.

žádný příspěvek celý článek »

Zeťák ve virtuálních Hustopečích prolomil smůlu (+VIDEO)

foto

2. srpna 2021 • 14:30

Již podruhé se v rámci SONAX MMČR v Online Rally uskutečnila e-AGROTEC Petronas Rally Hustopeče. Jihomoravskému podniku letos připadl červencový termín a byl v pořadí čtvrtou soutěží aktuální sezony. Na její trati nechyběly tolik typické úseky mezi vinicemi okořeněné šotolinovými pasážemi, a jak průběh soutěže ukázal, pro startovní pole to byla to těžká prověrka - na start se postavilo 184 posádek, cíl však spatřilo pouze sedmdesát z nich.

žádný příspěvek celý článek »

Online Lak Racing Rallye Plzeň: Štěpán Paulát v západních Čechách upevnil vedení (+ VIDEO)

foto

11. července 2021 • 12:00

Druhá sezona SONAX MMČR v Online Rally se přiblížila do své poloviny. Třetí zastávkou ročníku 2021 se stala nově zařazená Online Lak Racing Rallye Plzeň, která se uskutečnila v první polovině června coby doprovodná akce znovuvzkříšené západočeské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Jízda na vítězné vlně pokračuje

foto

29. června 2021 • 16:00

Páté místo v absolutním pořadí, prvenství ve třídě C3 a především vytoužené vítězství v kategorii 2, tedy závodních vozů s homologací do roku 1975 bez rozdílu kubatury, to je celková bilance účasti týmu ACCR Racing21 s posádkou Vojtěch Štajf – Vladimír Zelinka na 54. Mecsek Rallye v Maďarsku.

žádný příspěvek celý článek »

Do Maďarska opět pro evropské body

foto

24. června 2021 • 11:00

O nadcházejícím víkendu se ACCR Racing21 rally team zúčastní v Maďarsku 54. ročníku Mecsek Rallye Historic, která je zároveň třetím dějstvím seriálu FIA European Historic Rally Championship 2021. Jezdec Vojtěch Štajf se tak vrací za volant historického vozu Opel Kadett C GT/E a bude opět navigován zkušeným spolujezdcem Vladimírem Zelinkou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Velenje od Marka Pléhy

foto

9. června 2021 • 18:00

O posledním květnovém víkendu se uskutečnila Rally Velenje, první soutěž slovinského šampionátu a po třech zrušených soutěžích také první závod Mitropa Rallye Cupu. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Star Rally Historic se pojede poprvé ve třech dnech

foto

5. června 2021 • 07:00

Pevnou součástí barumky je v posledních letech neodmyslitelně Star Rally Historic. Letos čeká tuto oblíbenou rally, která vyrostla do plnohodnotného podniku a pevný pilíř českého šampionátu historiků, při třináctém ročníku velká premiéra. Pojede se tři dny od pátku do neděle a soutěž se vrací s umístěním centra zpět do krajského města Zlína. Diváci se mohou těšit opět na demonstrační jízdu Rally Legend.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální Krumlov vyslal Štěpána Pauláta do průběžného vedení (+VIDEO)

foto

3. června 2021 • 18:00

Druhou soutěží aktuální sezony SONAX MMČR v Online Rally se v polovině května stala eSport Rallye Český Krumlov. Druhý ročník jihočeské soutěže přivítal kvalitní startovní pole více než 250 jezdců, s náročnou tratí si však úspěšně poradila méně než polovina z nich.

žádný příspěvek celý článek »

Online Lak Racing Plzeň novinkou v kalendáři

foto

2. června 2021 • 20:30

Třetím dějstvím SONAX MMČR v Online Rally sezony 2021 bude soutěž, která je letošní novinkou jak v reálných rallysprintech, tak mezi virtuálními soutěžemi – Online Lak Racing Rallye Plzeň. Za pořádáním podniku Autoklub Rallysprintsérie, stejně jako nově zařazené virtuální soutěže stojí Auto rallye klub Plzeň v AČR.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport Team absolútnym víťazom 48. Rallye Tatry 2021

foto

2. června 2021 • 09:00

Absolútnym víťazstvom na 48. Rallye Tatry 2021 slovenský Rufa Motor-Sport Team spoločne s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Michal Poradzisz potvrdilúlohu favorita.

žádný příspěvek celý článek »

Tatry sa pôjdu bez divákov a mestského okruhu

foto

27. května 2021 • 11:00

Najstaršia automobilová súťaž na Slovensku, 48. ročník Rallye Tatry Slovakia, sa uskutoční v nastávajúcom víkende 28. - 30. mája v okolí Popradu, Spišskej Novej Vsi a Kežmarku bez divákov. Pandemická situácia vzhľadom k chorobe covid-19 na Slovensku, aj napriek značnému uvoľneniu opatrení, ešte nedovoľuje prítomnosť divákov na rýchlostných skúškach a v servisnej zóne.

žádný příspěvek celý článek »

toplist