www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2022

[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Rentor - Partr Rally Vsetín

foto

3. října 2022 • 14:00

Na koneci října se uskuteční závěrečný podnik letošní Rallysprint série a Poháru 2+, Rentor-Partr Rally Vsetín, která se uskuteční na tradičních rychlostních zkouškách v okolí Vsetína. Organizátoři závodu v těchto dnech zveřejnili zvláštní ustanovení, časový harmonogram i přihlášku.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Futures Contproduct Rally Morava opanoval Adam Březík

foto

18. září 2022 • 16:00

Suverénním způsobem opanovala letošní ročník Futures Contproduct Rally Morava dvojice Adam Březík - Ondřej Krajča, připsala si třetí vítězství v rámci Poháru 2+ v řadě a připravila si tak tu nejlepší výchozí pozici pro zisk titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Futures Contproduct Rally Morava

foto

10. září 2022 • 21:30

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Futures Contproduct Rally Morava, další díl Rallysprint série a poháru 2+, která se uskuteční již příští týden a bude mít premiérově své centrum ve městě Olomouc. Celkový seznam čítá pouhých šedesát posádek, což je důsledkem nejen ekonimické krize, ale i nevhodné stavby kalendářů.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jubilejní Rally Vyškov vyhrál Adam Březík

foto

4. září 2022 • 20:00

Jubilejní třicátý ročník Rally Vyškov vyhrál její největší favorit Adam Březík, i když jeho cesta k vítězství nebyla tak jednoznačná. Na stupně vítězů jej doprovodili dva nejžhavější kandidáti na titul v Poháru 2+ Vojtěch Štajf a Martin Vlček.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rallysprint Fulnek-Odry vyhrál Adam Březík

foto

14. srpna 2022 • 15:00

Očekávaný souboj dvou mladíků ze zlínska vyhrál ten se startovním číslem 1 - Adam Březík. Jeho soupeř Erik Cais, zatížený třicetivteřinovou penalizací za retardér, nakonec prohrál souboj o druhé místo s Vojtou Štajfem o pouhou jednu desetinu.

žádný příspěvek celý článek »

Velmi vydařená "dvanáctka" v podání Davida Štefana

foto

9. března 2023 • 08:00

Dvaatřicetiletý David Štefan má za sebou další úspěšnou sezonu. Na druhý pokus absolutně pokořil rallysprintové mistrovství a stal se králem jednodenních soutěží. K tomu si připsal cenné výsledky v evropské zóně a ERT.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Lehký: V autě po Eriku Caisovi jsem si Prahu moc užil

foto

11. ledna 2023 • 16:00

Někdo vyhrává tituly, jiný si plní sny. Martin Lehký se rozhodl, že dosáhne na obě tyto mety. V průběhu sezony 2022 ovládl v rallysprintovém mistrovství třídu RC4 II a na konci roku si dal předčasně vánoční dárek.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Studénka neopouští Opel Adam Cup

foto

11. ledna 2023 • 11:00

V loňské sezoně jednatřicetiletý jezdec skončil v celkovém hodnocení na 4. místě v cupu a třídě RN7. Podařilo se mu zvítězit na posledním sprintu ve Vsetíně. Do nové sezony Ondřej Studénka vstupuje opět se spolujezdcem Vojtěchem Mudrákem a závodní technika zůstane také stejná.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Suchánek: Od kebabu, přes elektroniku do české rally

foto

10. ledna 2023 • 11:00

Luhačovický Petr Suchánek měl na začátku loňské sezony velké plány. Někdy se ovšem sejdou okolnosti, kdy jde sport stranou. „Fukata“ se do závodní sedačky posadil znovu až na konci roku a s novým spolujezdcem. Jaké to je, když v autě sedí dva „šoféři“, ale pouze jeden drží volant, se dozvíte z rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšný rok Vendy Kopáčka

foto

10. ledna 2023 • 09:00

Sezóna 2022 byla pro Kicker Racing zlomovou. Na české tratě se tým vydal s vlastním vozem Ford Fiesta R5, za jehož volantem zaznamenal při Rally Příbram pilot Václav Kopáček své premiérové vítězství v prestižním hodnocení Poháru P2+. Nebyl to navíc jediný týmový úspěch uplynulého roku...

žádný příspěvek celý článek »

Adam a Roman Čepelovi: Za to, že jezdíme rally, vděčíme Markovi Šimíkovi

foto

3. ledna 2023 • 22:00

V rally se bratři Čepelovi pohybují od roku 2008. Za tu dobu se jim podařilo získat dva tituly v ČMPR a stejný počet absolutních vítězství mají i v rallysprintech. Pojďme si oba bratry představit v následujícím rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Ševčík: Závodit bez ruční brzdy by mne tolik nebavilo

foto

28. prosince 2022 • 18:00

Když je do závodu přihlášený Pavel Ševčík, vždy to slibuje atraktivní podívanou. Jezdec z Fryštáku totiž rád předvádí jízdu „dveřmi napřed“ a tím přivádí diváky podél trati do varu. Atraktivní a rychlou jízdu předvedl Ševčík i v posledním sprintu sezony ve Vsetíně, odkud si odvezl pohár za celkové třetí místo.

žádný příspěvek celý článek »

David Krofta: Dvě sezóny v Ralex - sportu

foto

28. prosince 2022 • 16:00

Motorsport mě jako diváka zajímal vždy. Již dříve jsem si pořídil i nějaká sportovní auta, občas jsem se svezl opatrně na okruhu, ale přímo k rally jsem se blíže nedostal. Mnoho let jsme ale přátelé s tátou Davida Štefana, Romanem, který byl sám úspěšný závodník, nejprve na plochodrážních motocyklech a potom v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Jančík: Těsné souboje s Dominikem mne hodně bavily

foto

27. prosince 2022 • 16:00

Ostravský Jakub Jančík byl výraznou postavou letošního rallysprintového mistrovství. Nejen, že s předstihem vyhrál Opel Adam cup, ale výbornými výkony nechával za sebou i posádky se silnějšími vozy. Nejvíce se prosadil ve dvoukolkách na Kopné, kde byl celkově osmý. Jak viděl sezonu tento devatenáctiletý, věčně usměvavý mladík, si můžete přečíst v následujících řádcích.

žádný příspěvek celý článek »

Mottl se Šmídem druzí v Rallysprint Sérii 2022

foto

18. prosince 2022 • 08:00

V loňském roce si nově složená posádka Martin Mottl a Tomáš Šmíd vyzkoušela zcela nový vůz Peugeot 208 Rally4 z dílen Brynda Racing na soutěžích ČMPR a sžila se s ním tak rychle, že letos naskočila rovnou do sprintových soutěží a nechyběla ani jednou za celý rok na stupních vítězů - tím obsadila druhou příčku v rámci absolutního hodnocení Rallysprint Série a rozhodně odjela kvalitní sezónu ve které posbírala mnoho zkušeností a zážitků. Cesta to ale nebyla jednoduchá.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist