www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

[ 1 | 2 | 3 ] starší

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Vandraq Studia

foto

1. května 2018 • 08:00

V okolí Klatov se uskutečnil druhý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Šumava Klatovy. Podél rychlostních zkoušek se bylo za nádherného letního počasí nač dívat, což ostatně potvrzují i snímky od našich kolegů z Vandraq Studia.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Dalibora Benycha

foto

23. dubna 2018 • 15:00

V okolí Klatov se uskutečnil druhý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Šumava Klatovy. Podél rychlostních zkoušek se bylo za nádherného letního počasí nač dívat, což ostatně potvrzují i snímky od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: V Klatovech vyhráli Toivonen a Kopecký

foto

22. dubna 2018 • 16:00

Jeden z nejzajímavějších ročníků klatovských soutěží posledních let ovládla známá jména. Králi 27. Historic Vltava Rallye se stali Finové Harri Toivonen a Cedric Wrede s vozem Ford Sierra Cosworth, mezi soudobými vozy prodloužila svou vítěznou šňůru dvojice Jan Kopecký – Pavel Dresler, která zvítězila v 53. Rallye Šumava Klatovy.

žádný příspěvek celý článek »

Alexey Lukyanuk pojede vybrané soutěže MČR

foto

13. března 2018 • 14:45

Ruský jezdec Alexey Lukyanuk patří pravidelně k nejrychlejším pilotům mistrovství Evropy, zatím se mu však titul vybojovat nepodařilo. Pokusí se o něj letos, k tomu si přidá i starty v MČR, a to s tradičním Fordem Fiesta R5 zlínské stáje H-Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rallye Šumava Klatovy i Vltavu

foto

19. února 2018 • 10:00

V těchto dnech byly zveřejněny zvláštní ustanovení na druhý díl mistrovství České republiky v automobilových soutěžích Rallye Šumava Klatovy a také na historickou obdobu Historic Vltava Rallye, které se uskuteční ve druhé polovině dubna na tradičních tratích v okolí Klatov.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovy opět přivítají závodní auta na konci dubna

foto

23. prosince 2018 • 11:30

Letošní ročník klatovských soutěží byl rekordně obsazen a přinesl i velmi atraktivní sportovní bitvy. Ty jsou už ale minulostí, a je proto také nejvyšší čas oznámit, že i v roce 2019 se Historic Vltava Rallye a Rallye Šumava Klatovy pojedou na samém konci dubna a budou zařazeny do obvyklých seriálů. Bližší informace k soutěžím se brzy začnou objevovat na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš a Machů i na Šumavě třináctí

foto

2. května 2018 • 19:00

Během pěti jarních víkendů absolvovala letos nově vytvořená dvojice Jakeš – Machů v rychlém sledu hned tři mistrovské podniky. Po úvodní Valašské rally vyrazili Mirek s Petrem na tratě další domácí soutěže Rallysprintu Kopná s cílem testovat jinou značku pneumatik. Nově získané zkušenosti pak zúročili o 14 dní později na Rallye Šumava.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Iva Prieložného

foto

30. dubna 2018 • 08:00

V okolí Klatov se uskutečnil druhý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Šumava Klatovy. Podél rychlostních zkoušek se bylo za nádherného letního počasí nač dívat, což ostatně potvrzují i snímky od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Zdeněk Pokorný i dcera Sandra úspěšně v cíli Rally Šumava

foto

26. dubna 2018 • 11:00

První letošní společný start mají za sebou Zdeněk Pokorný a jeho dcera Sandra. Zatímco táta Zdeněk si až na jednu zkoušku, kdy si ustlal v příkopě, pěkně zazávodil, pro dceru Sandru byla letošní Rally Šumava Klatovy obrovskou školou.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing ze Šumavy s poháry i vráskami

foto

26. dubna 2018 • 10:00

Rallyový trojboj má za sebou slušovický Minařík racing tým a nutno dodat, že tým úspěšně pokračuje ve sběru pohárů. Již zmiňované tři závody během třech po sobě jdoucích víkendů načala domácí Kopná, kde byly poháry oceněny tři posádky. Následovala východoslovenská Rally Prešov a dvě dvojice opět proměnily start v postavení „na bedně“.

žádný příspěvek celý článek »

Neumann na Šumavě exceloval, Matěna s Firlou rovněž v cíli

foto

26. dubna 2018 • 09:00

Obrovský úspěch čekal při klatovské rally na tým KIT Racing. Největší ovace sklidil Vlastimil Neumann, jenž v Historic Vltava rally obsadil třetí příčku a české historiky s přehledem vyhrál. Pozadu nezůstali ani Lukáš Matěna a Lumír Firla na Rally Šumava Klatovy, kteří brali body ve svých třídách.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy a Vltavy od Jany Holcrové

foto

25. dubna 2018 • 14:00

V okolí Klatov se uskutečnil druhý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Šumava Klatovy a zároveň také druhý díl ME a MČR historiků. Podél rychlostních zkoušek se bylo za nádherného letního počasí nač dívat, což ostatně potvrzují i snímky od naší stálé redakční spolupracovnice Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Argentina: Maraton z pampy do velehor

foto

25. dubna 2018 • 08:00

Kategorii WRC2 letošní sezóny mistrovství světa jasně dominuje tým ŠKODA Motorsport. Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem zvítězili v rámci své kategorie v Rally Monte Carlo a ve Francouzské rally na Korsice, díky tomu jsou po čtyřech kolech letošní sezóny na prvním místě v průběžném hodnocení šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček na Šumavě: Pětka s pochvalou!

foto

24. dubna 2018 • 14:00

Po deváté příčce z první soutěže MČR se Václav Kopáček s Barborou Rendlovou vydali s vozem Ford Fiesta R5 také na tratě 53. Rallye Šumava Klatovy. Těžké soutěže a silné konkurence se nezalekli a pro tým Duck Racing vybojovali výtečné páté místo v cíli.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Jörga Ullmanna

foto

24. dubna 2018 • 12:00

V okolí Klatov se uskutečnil druhý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Šumava Klatovy. Podél rychlostních zkoušek se bylo za nádherného letního počasí nač dívat, což ostatně potvrzují i snímky od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 ] starší
toplist