www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Do Klatov přijedou hvězdy z celé Evropy

foto

5. dubna 2018 • 09:00

53. Rallye Šumava Klatovy a 27. Historic Vltava Rallye mají svůj letošní termín až 20. - 21. dubna, ale už teď na jihozápadě Čech vrcholí jejich přípravy. Před deseti dny navíc vypršel první týden uzávěrky přihlášek, a tak už je v tuto chvíli zřejmé, že konkurence bude na startu letos mimořádně silná. Bližší informace k soutěžím se objevují také na nových klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár značky Peugeot v ČR odstartuje do druhého ročníku s novým názvem: Peugeot Rally Cup

foto

4. dubna 2018 • 17:30

Program hledání a podpory mladých nadějí je posláním značky Peugeot už takřka40 let. Z „líhně“ talentů vedené divizí Peugeot Sport vyšly rallyové hvězdy jako například Sébastien Loeb, Kris Meeke, nebo Craig Breen. Také v České republice jsou pro značku Peugeot aktivity zaměřené na objevování potenciálně úspěšných posádek velmi prestižní záležitostí.

žádný příspěvek celý článek »

Jaro je tu a šampionáty zahajují

foto

22. března 2018 • 21:20

53. Rallye Šumava Klatovy a 27. Historic Vltava Rallye budou letos druhými zastávkami jak českých národních šampionátů, tak i Mistrovství Evropy historických vozů. Na Klatovsku se sice bude závodit až 20. - 21. dubna, už nadcházející pondělí je ale termínem uzávěrky přihlášek se sníženým vkladem. Bližší informace k soutěžím se už objevují také na nových klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

toplist