www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Kowax Valašská Rally ValMez (MČR+ERT)

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Dalibora Benycha

foto

3. dubna 2019 • 08:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally ValMez. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jan Kopecký opět vyhrál Kowax Valašskou Rally ValMez

foto

2. dubna 2019 • 00:05

Vítězná série Škody Fabia R5 a posádky Jan Kopecký – Pavel Dresler pokračuje! Od své premiéry v dubnu 2015 tovární posádka na domácí půdě nenašla přemožitele a zvýšila počet vítězství v řadě na 23!

žádný příspěvek celý článek »

Racing 21 úspěšně ukončil předsezonní testy nového vozu

foto

16. března 2019 • 15:00

Tým Racing 21 převzal v závěru minulého týdne zcela nový soutěžní vůz Polo GTI R5 pro domácí starty v sezóně 2019. Následně absolvoval s touto soutěžní technikou předsezonní třídenní testy, pokaždé na odlišném povrchu trati.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý na prahu nové rallyové sezony

foto

16. března 2019 • 12:00

Jako malý návrat by se dala označit změna vozu Mogul Racing teamu pro sezonu 2019. Jan Černý se po roce stráveném za volantem Fordu Fiesta R5 vrací do Škody Fabia R5, s níž bude v sezoně 2019 bojovat o čelní příčky v mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Kowax Valašskou Rally ValMez

foto

17. února 2019 • 18:30

Prvním podnikem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích bude tradičně Kowax Valašská Rally ValMez, premiérově zařazená i do mistrovství Slovenska a European Rally Trophy. Přestože z FIA ještě nepřišlo schvalovací číslo, organizátoři zveřejnili zvláštní ustanovení, které by svou formulací již měly odpovídat finální verzi.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská rally 2019 měla i své krizové momenty

foto

10. dubna 2019 • 15:00

Připravili jsme dvě videa z Valašské rally. Kolikátý podnik v sezóně to byl, už jistě víte, že ho vyhrál Kopecký taky. V rámci Valašky ale odstartoval také třetí ročník Peugeot Rally Cupu CZ, a jemu se s kamerou věnujeme pravidelně od prvního závodu na jaře 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Sandra Pokorná i přes komplikace letos na Valašce rychlejší

foto

10. dubna 2019 • 13:00

První letošní závod už s velkou netrpělivostí vyhlížela i smíšená pražská posádka Sandra Pokorná s Jiřím Skořepou. Nejrychlejší žena loňské sezóny v zimní pauze nijak nezahálela. Během přestávky mezi sezónami pilně s Jirkou pracovala na rozpisu, na technice i stylu jízdy.

žádný příspěvek celý článek »

U Samohýlů poloviční spokojenost s Valaškou

foto

10. dubna 2019 • 11:00

Premiérový start Samohýl Škoda Teamu v domácí mistrovství dopadl jen částečným úspěchem. Posádka Martin Březík – Marek Omelka splnila očekávání týmu, po celou dobu se pohybovala na hranici první desítky domácího šampionátu a stabilním výkonem si dojela pro 10. příčku v rámci mistrovství ČR (v absolutním pořadí dvanáctá pozice). O dvě místa níž skončili Mirek Jakeš s Petrem Machů, kteří si i díky dvěma defektům prožili ne zrovna nejpodařenější víkend.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Jörga Ullmanna

foto

9. dubna 2019 • 16:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally ValMez. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Už stačilo, chtělo to změnu

foto

9. dubna 2019 • 13:00

Od roku 2006 bylo závodění Martina Vlčka bez přestávky spojeno s týmem Jaroslava Orsáka. Vzájemná spolupráce přinesla oběma stranám obdivuhodnou sbírku úspěchů a velké kamarádství. Jak ale praví klasik, v nejlepším je občas třeba skončit. Na konci minulého roku proto ve „Vlčákovi“ uzrálo rozhodnutí otevřít zcela novou etapu kariéry.

žádný příspěvek celý článek »

Víkend Pešlů: táta uspěl na Valašce, mladej vyhrál v Rakousku

foto

9. dubna 2019 • 11:00

To je úvod sezony jako hrom. Posádka JP Motorsport Teamu Jaroslav Pešl – Radek Juřica se na domácí Valašské rally 2019 předvedla ve skvělé pohodě a z prvního podniku domácího šampionátu v rally si Pešl s Juřicou odvezli vítězství ve své třídě 3.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing úspěšně zahájil sezonu na Valašce

foto

9. dubna 2019 • 09:00

Ve dnech 29. - 31. března se v okolí Valašského Meziříčí odehrál první podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Pořadatelé Kowax Valašské Rally ValMez si pro posádky připravili náročnou trať, která se skládala ze 14 rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáčkova téměř bezchybná jízda k šesté příčce

foto

8. dubna 2019 • 18:00

Domácí šampionát rallysportu otevřela o posledním březnovém víkendu Valašská rally. Na její start se postavil rekordní počet šestadvaceti vozů R5, včetně Škody Fabia R5 spojeného týmu Duck Kicker Racing. V silné konkurenci českých, slovenských a polských závodníků obsadila posádka Václav Kopáček – Barbora Rendlová skvělou šestou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

KIT Racing z Valašky zásluhou Matěny a Vlčka s poháry

foto

8. dubna 2019 • 17:00

Dvě posádky hájící barvy otrokovického týmu KIT Racing se postavily v poslední březnový víkend na start Kowax Valašská rallyValMez 2019, úvodního podniku MČRv rally. Lukáš Matěna dokončil třídenní závod na 3.místě ve třídě 3 a Marek Vlček bodoval ve stejné třídě pátým místem.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek s Ingrem jsou po Valašce s novým vozem spokojeni

foto

8. dubna 2019 • 15:00

Víkendová Kowax Valašská rally s centrem ve Valašském Meziříčí byla pro úřadující mistry republikového mistrovství třídy 3 ve složení Jan Jelínek - Petr Ingr premiérou mezi "velkými kluky". Posádka týmu RI Okna Racing při seznamování s novým vozem Škoda Fabia R5 z dílen Kresta Racingu obsadila v konkurenci šestadvaceti speciálů této kategorie v celkovém hodnocení šestatřicáté místo.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší
toplist