www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

[ 1 | 2 | 3 ] starší

SOUHRN: Šumavu vyhrál Pech, Vltavu Lucky

foto

28. dubna 2019 • 22:00

Letošní 54. Rallye Šumava Klatovy a 28. Historic Vltava Rallye byly velmi obtížné, zejména díky neposednému počasí. V soutěži historických vozů si přesto nenechala utéct vítězství dvojice Luigi ´Lucky´ Battistolli (Lancia Delta HF Integrale), v klání soudobých vozů zvítězila (s přispěním defektu tovární škodovky) dvojice Václav Pech – Petr Uhel s Fordem Fiesta R5. Bližší informace k soutěžím se objevují také na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

V Klatovech pojede stovka historiků, také ale hvězdy v čele s Kopeckým

foto

19. dubna 2019 • 02:00

K datu uzávěrky 54. Rallye Šumava Klatovy a 28. Historic Vltava Rallye napočítali organizátoři přihlášky celkem od 186 posádek. Neuvěřitelných 97 jich projevilo zájem o start v zápolení historických vozů, 77 dvojic se utká v klání soudobé techniky. Dvanáct účastníků bude mít i doplňková 5. Rallye Šumava Legend, bližší informace k soutěžím se objevují také na nových klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rallye Šumava Klatovy i Vltavu

foto

28. února 2019 • 08:00

Dnes byly zveřejněny zvláštní ustanovení na druhý díl mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude dubnová Rallye Šumava Klatovy. Zároveň s tím vyšla i česká verze zvláštních ustanovení na Historic Vltava Rallye, která bude opět zařazena do mistrovství Evropy historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Letos snad bez kajaku

foto

15. května 2019 • 12:00

Mogul Auto Šídlo Škoda team má za sebou druhý závod MČR, kterým byla 54. Rallye Šumava Klatovy 2019. Posádka Jan Černý a Petr Černohorský skončila na celkovém 5. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Míchání pořadím Peugeot Rally Cupu na Rallye Šumava

foto

15. května 2019 • 11:00

V motoristickém sportu se jezdí rychle a ostře, k problému často není daleko. A v rally, kde jsou tak blízko obrubníky, stromy, domy, je každá chyba znát. Své o tom ví i účastníci Peugeot Rally Cupu CZ 2019. Na Rallye Šumava se větší či menší chybě nevyvaroval nikdo a závod tak měl náboj od startu až do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Stejskal jun.: Doposud nejlepší závod kariéry

foto

14. května 2019 • 19:00

"Rally Šumava - jak shrnout letošní Rally Šumava? V jedné větě asi takto - šlo o náš doposud nejlepší závod kariéry." Takto hodnotí své letošní počínání na 54. Rally Šumava Klatovy trojnásobní mistři a letošní vítězové ve dvoukolkách Václav Stejskal jun. se svým navigátorem Stanislavem Viktorou jun.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Dalibora Benycha

foto

10. května 2019 • 18:00

V okolí Klatov se uskutečnil druhý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, tradiční Rallye Šumava Klatovy. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček s Rendlovou na Šumavě čtvrtí

foto

10. května 2019 • 17:00

Po šesté příčce z úvodní soutěže národního šampionátu si na Rallye Šumava Klatovy dvojice týmu Duck Kicker Racing ještě polepšila. Václav Kopáček s Barborou Rendlovou obsadili se Škodou Fabia R5 v Klatovech čtvrtou příčku a stejné postavení jim patří i v průběžném pořadí MČR.

žádný příspěvek celý článek »

Sportgarage na Šumavě ve stylu devadesátek

foto

10. května 2019 • 16:30

Možná o nás víte, že úplně nepatříme do dnešní komerční doby plné převrácených faktů, póz a skutečností. Na svět se díváme jinak. Trochu optikou dob minulých, kdy chlapi dělali to, co by dělat měli. Třeba závodit. Proto vše, co děláme, tomu podmiňujeme. Naše “tiskovka” nebude výjimkou. Neumíme psát, jen vytvářet příběhy. Prostě #Normalní.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team vyhrál Rallye Šumava

foto

10. května 2019 • 16:00

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem dokázali zvítězit na 54. ročníku Rallye Šumava, která se jela jako 2. podnik MČR. Jejich již páté šumavské vítězství se nerodilo vůbec lehce. Ve velice těžkých povětrnostních podmínkách bylo náročné zvolit správně pneumatiky a vyvarovat se chyb.

žádný příspěvek celý článek »

Na Šumavě René Dohnal s poháry, Milan Obadal s bramborou

foto

10. května 2019 • 15:30

Uplynulý víkend se v Klatovech odjel druhý podnik Autoklub Mistrovství České republiky v rally. Na Rallye Šumava se sjelo početné startovní pole a nechyběly mezi nimi i posádky, startující za Minařík racing. I tentokrát měl slušovický tým na startu tři posádky s vozy Peugeot 208 R2.

žádný příspěvek celý článek »

Tři sady pohárů z Šumavy pro KIT Racing díky Neumannovi

foto

10. května 2019 • 14:30

Sběr pohárů, zkušeností i sežraný beton a následné odstoupení – taková je bilance jezdců startujících s vozy připravenými v otrokovickém týmu KIT Racing. Zatímco Vlastimil Neumann posbíral v cíli několik sad pohárů, Lukáš Matěna musel z dobře rozjetého závodu odstoupit. Spokojen v cíli byl Marek Vlček, který cíl sbírat zkušenosti splnil a vůz dovezl úspěšně až na cílovou rampu.

žádný příspěvek celý článek »

Gargulák na Šumavě bez světel a bez bodů

foto

10. května 2019 • 14:00

Ve dnech 26. – 27. dubna se v okolí Klatov odjel druhý díl dvoudenních soutěží. Na start Rallye Šumava se postavil také slušovický pilot Petr Gargulák, opět s vozem Peugeot 208 R2. Po odstoupení na Valašské rally si Petr chtěl zpravit chuť a připsat si nějaké body do hodnocení Peugeot cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Na Šumavě v hlavní roli počasí

foto

10. května 2019 • 13:00

Seriál Peugeot Rally Cup CZ zavítal ke svému druhému letošnímu dějství na 54. ročník Rallye Šumava Klatovy. I když meteorologové varovali před studenou frontou, tak dramatický pokles teplot čekal málokdo. Počasí na Šumavě hrálo zásadní roli, jako už mnohokrát v historii této nejstarší automobilové soutěže v ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná Šumava. Mareš s Hlouškem vybojovali bronz

foto

10. května 2019 • 12:30

Letošní Rallye Šumava Klatovy si pro fanoušky přichystala opravdu napínavý závěr. Tři posádky se nakonec vměstnaly do dvaceti vteřin a dvojice Filip Mareš - Jan Hloušek nakonec po soustředěném výkonu bere druhou bednu v sezoně. Závodníci ACA Škoda Autoklub Teamu dokázali zopakovat vynikající 3. místo z Valašské Rally a z Šumavy tak odjíždí rovněž s bronzem.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 ] starší
toplist