www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

[ 1 | 2 | 3 ] starší

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

16. června 2019 • 17:45

V okolí Hustopečí se uskutečnil čtvrtý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Agrotec Petronas Rally: Premiérové prvenství pro Mareše (+ OHLASY)

foto

15. června 2019 • 18:05

Filip Mareš s Janem Hlouškem na Škodě Fabii R5 se stali absolutními vítězi XV. Petronas Agrotec Rally 2019. Druhou příčku nakonec získal Jan Dohnal na Fordu Focus WRC, třetí pak Grzegorz Grzyb se Škodou Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Agrotec Petronas Rally Hustopeče

foto

8. června 2019 • 09:00

Již koncem příštího týdne bude pokračovat mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, když se na tradičních tratích na jih od moravské metropole uskuteční Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Dobré vínko=dobrý výsledek. V souboji vteřin bral Pešl mezi vinicemi stříbro

foto

4. července 2019 • 08:00

Pro stříbrný věnec za druhé místo ve třídě 3 produkčních vozů si na Rally Hustopeče přijela posádka JP Motorsport Teamu Jaroslav Pešl - Radek Juřica. Oba Valaši jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX tak znovu potvrdili, že v Hustopečích se jim zkrátka daří.

žádný příspěvek celý článek »

V rytmu propocených kombinéz

foto

22. června 2019 • 09:00

Řádně poučeni průběhem vyškovské rally, kde bylo každé ubrání plynu ve výsledcích okamžitě znát, se Martin Vlček s Ondřejem Krajčou vydali vstříc druhému dílu „jihomoravského turné“, které mělo pokračování v Hustopečích. Agrotec Petronas rally byla sice oproti vyškovskému klání mnohem delší, členitější a kvalitněji obsazená, profilem tratě a abnormálně malými rozdíly ve výsledkové listině však navázala tam, kde vyškovský sprint skončil.

žádný příspěvek celý článek »

Sladkokyselé hrozny z hustopečských vinic

foto

21. června 2019 • 18:00

Hustopečská rally je nenápadnou kráskou mistrovství ČR. Má přehledný a kompaktní formát, pestrou trať s divácky i jezdecky atraktivními šotolinovými úseky a příjemně uvolněnou, ale klapající organizaci. Pro SAMOHÝL ŠKODA TEAM se měla stát nástupem do druhé půlky sezóny a posunout obě jeho posádky dopředu v klasifikaci Mistrovství ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Iva Prieložného

foto

21. června 2019 • 17:00

V okolí Hustopečí se uskutečnil čtvrtý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Semerád si vytáhl černého Petra

foto

21. června 2019 • 16:00

Posádka Petr Semerád – Jiří Hlávka absolvovala na AgrotecPetronas Rally Hustopeče svůj letošní druhý start. Po startu na Kanárských ostrovech přišlo období, kdy bylo třeba zrušit starty na Krumlově a v Lotyšsku a znovu se zapojit do shánění partnerů pro letošní sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Rozpálené Hustopeče v podání Minařík racing

foto

21. června 2019 • 15:00

Tři posádky, startující s vozy z dílny Minařík racing se postavily na start Rally Hustopeče. Již tradičně s Peugeotem 208 R2 závodil René Dohnal se spolujezdcem Romanem Švecem. Dvojice chtěla navázat na vítěznou šňůru v hodnocení Peugeot Cupu. S dalším Peugeotem 208 R2 do kraje vína přijel Milan Obadal, navigovaný Radovanem Buchou.

žádný příspěvek celý článek »

Rozpálené Hustopeče vyhrál Jan Talaš

foto

21. června 2019 • 13:00

Nesnesitelné horko, zvířený prach, ale také spousta diváků a dramatické souboje vytvářely neopakovatelnou atmosféru 15. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Na jihomoravskou soutěž dorazilo také sedm posádek Peugeot Rally Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Technika nedovolila Kamiro Racingu s Trněným dojazdiť Hustopeče

foto

21. června 2019 • 12:00

Necelé tri rýchlostné skúšky odjazdila posádka Kamiro Racing temu v rámci podujatia 15. Agrotec Petronas Rally Hustopeče 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Stříteský s Mikulíkem nadále vládnou XTG Adam Cupu

foto

21. června 2019 • 11:00

Devět posádek XTG Adam Cupu přijelo ke třetímu klání do Hustopečí, na rally mezi vinohrady. Na posádky čekaly čtyři specifické rychlostní zkoušky s mixem asfaltu a šotoliny. Stejně jako na předchozích dvou pohárových podnicích nenašli přemožitele Dominik Stříteský s Janem Mikulíkem. Velmi blízko za nimi skončili David Štefan s Ondřejem Vichtorou, třetí příčku vybojovali při druhém startu s Opelem Adam Cup Jan Dvořák s Petrem Jindrou.

žádný příspěvek celý článek »

Lapdavskí a SRTK brali v Hustopečích víťazstvo v triede 3

foto

21. června 2019 • 10:00

Tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2019 odštartovalo v rámci moravskej 15. Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Bratom Lapdavským sa tu spoločne so Subaru Rally Teamom Komárno podarilo vybojovať víťazstvo v triede 3.

žádný příspěvek celý článek »

Vlado Hanuš spokojný s Hustopečami

foto

21. června 2019 • 09:00

VH Racing spoločne s posádkou Vlado Hanuš–Karolína Jugasová po premiére vo Vyškove predstavili nový Hyundai i20 R5 aj v Hustopečích na Morave. A treba povedať, že sa im medzi moravskými vinicami aj darilo.

žádný příspěvek celý článek »

Pechovi se v Hustopečích nedařilo

foto

17. června 2019 • 17:00

Jihomoravská Rallye Hustopeče patří mezi oblíbenější soutěže posádky EuroOil-invelt teamu Pecha s Uhlem. A to především díky rychlostním zkouškám, které vedou po úzkých obslužných cestách mezi vinohrady. Tam se střídá šotolina s asfaltem a charakterově jsou odlišné od ostatních v celém šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 ] starší
toplist