www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 19 - Hothess Mikuláš Rally

[ 1 | 2 ] starší

SOUHRN: Hothess Mikuláš Rally Slušovice vyhrál Jan Černý

foto

30. listopadu 2019 • 23:00

Úspěšný průběh měl desátý ročník Hothess Mikuláš Rally 2019 ve Slušovicích, tradiční volný podnik zapsaný v kalendáři Autoklubu České republiky. Vítězem kulatého ročníku se stala poslední listopadový den posádka Jan Černý, Petr Černohorský na voze Škoda Fabia R5 Evo.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally ve Slušovicích se pojede již podesáté!

foto

18. listopadu 2019 • 09:00

Závěr automobilové soutěžní sezony v České republice vyplní tradičně volné podniky ve Slušovicích a v Praze. Tentokrát je jako první v kalendáři zahrnuta Hothess Mikuláš Rally ve Slušovicích, která se uskuteční již podesáté v termínu 29. – 30. listopadu 2019! Kulaté jubileum proběhne opět pod taktovkou motoristické rodiny Minaříků z Podkopné Lhoty.

žádný příspěvek celý článek »

Když se před Vánocemi zacinká vítěznými poháry…

foto

20. prosince 2019 • 10:30

Závěrečné dvě letošní soutěže se dvojici Václav Kopáček – Barbora Rendlová vydařily. Na slušovické Mikuláš Rally obsadila posádka týmu Kicker Racing třetí příčku, poté dokonce ovládla Shawkah Rally ve Spojených arabských emirátech. Druhý zmíněný úspěch znamenal prvenství v celoročním hodnocení skupiny N šampionátu SAE a v absolutním pořadí titul vicemistrů.

žádný příspěvek celý článek »

Druhý splněný sen Adama Březíka

foto

11. prosince 2019 • 08:00

Prvním splněným snem Adama Březíka byl zisk titulu ve sprintrally, nyní si již mladý jezdec může odškrtnout také druhý splněný sen, a to je svezení ve voze kategorie R5.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing zakončil sezonu ve Slušovicích

foto

10. prosince 2019 • 09:00

V sobotu 30. listopadu se ve Slušovicích odjel již 10. ročník Mikuláš Rally. Minařík racing měl závod hned za rohem, proto na startu nechyběl. Hothess Mikukláš Rally je brána jako volný podnik a show pro jezdce i diváky. Za Minařík racing do závodu nastoupily tři posádky. René Dohnal znovu usednul do Peugeotu 208 R2, tentokrát stálého spolujezdce Romana Švece vystřídal Martin Plesník.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Hothess Mikuláš Rally od Marka Pléhy

foto

5. prosince 2019 • 09:00

Letošní úspěšnou sezonu rallysportu v České republice tradičně uzavírá dvojice volných závodů. Netradičně prvním z nich byla Hothess Mikuláš Rally, která se opět uskutečnila na tradičních úsecích v okolí Slušovic. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár: Mikuláš s nádychom Barumky

foto

4. prosince 2019 • 22:00

Pestré mimosezónne motoristické podujatia doplnila už desiatym ročníkom mikulášska rely v Slušoviciach. Tá sa išla ako zvyčajne v neskorom jesennom období, i keď tentokrát až týždeň pred samotným 'Mikulášom'. Zaujímavé podmienky a skvelú súťaž si tu užili aj Igor Drotár so spolujazdcom Imrichom Ferenczom na Škode Fabii R5.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Hothess Mikuláš Rally od Iva Prieložného

foto

4. prosince 2019 • 10:00

Letošní úspěšnou sezonu rallysportu v České republice tradičně uzavírá dvojice volných závodů. Netradičně prvním z nich byla Hothess Mikuláš Rally, která se opět uskutečnila na tradičních úsecích v okolí Slušovic. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček druhý v Emirátech, teď se těší na Mikuláše

foto

29. listopadu 2019 • 14:00

Zatímco u nás už mistrovská sezóna skončila před mnoha týdny, na Arabském poloostrově ji finiš teprve čeká. Václav Kopáček drží v průběžném pořadí tamního šampionátu druhou příčku, přesto se vydal závodit i na domácí půdu. Se spolujezdkyní Barborou Rendlovou potěší své fanoušky startem na slušovické Mikuláš Rally, kde obhajují loňskou třetí příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Kam se podívat na trať při Hothess Mikuláš Rally?

foto

29. listopadu 2019 • 13:00

Odpověď na otázku je snadná, okruh kolem dostihové dráhy ve Slušovicích nebo klasická rychlostní zkouška vedoucí z Lípy přes Rakovou do Slušovic. Pořadatelé z AK Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili pro letošní jubilejní 10. ročník Hothess Mikuláš Rally 2019 trať vycházející z podoby z předchozích ročníků.

žádný příspěvek celý článek »

Hothess Mikuláš rally ve Slušovicích: Od Béreše ke Kostkovi

foto

28. listopadu 2019 • 10:00

Během posledních dvou listopadových dnů se uskuteční ve Slušovicích jubilejní desátý ročník Mikuláš Rally 2019. Letos se pojede kulatý ročník pod křídly společnosti Hothess a slušovická show je úzce spjata s pořadatelskou taktovkou Rallysprint Klubu v AČR z Podkopné Lhoty. Motoristická rodina Minaříků má za sebou úspěšně pětadvacet odjetých ročníků Rallysprintu Kopná a devět let pořádání Mikuláš Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní Mikuláš Rally ve znamení premiér

foto

27. listopadu 2019 • 16:15

Zajímavou podívanou slibuje jubilejní 10. ročník Hothess Mikuláš Rally ve Slušovicích, který se uskuteční v termínu 29. – 30. listopadu 2019! Pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota hlásí naplněný seznam přihlášených posádek, který čítá celkem 69 posádek z České republiky, Slovenska a Polska. Startovnímu poli vévodí celkem 12 vozů kategorie R5 včetně české premiéry soutěžního speciálu Ford Fiesta R5 MK 2, dále dva vozy specifikace WRC a další plejáda soutěžních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Koscelník se vrací do závodního vozu

foto

26. listopadu 2019 • 17:00

Po roční pauze na horké sedadlo spolujezdce opět usedne Roman Koscelník. Romana jsme mohli vidět ve voze společně s Lukášem Nekvapilem, se kterým závodil od úplných začátků. Nejdříve s Hondou Civic VTi, poté s vozem Opel Adam R2. Nyní se Roman Koscelník posadí vedle Lukáše Nekvapila opět, tentokrát při Mikuláš Rally Slušovice. Kluci si vyzkouší nový Ford Fiesta R2T.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár a Marek Rybníček po veľkej Auto Show

foto

26. listopadu 2019 • 13:00

Záver roka patrí v slovenskom motoršporte pekným exhibičným súťažiam. Slovenskú motoristickú sezónu už desiatym ročníkom ukončila Auto Show na okruhu Slovakia Ring neďaleko Orechovej Potône. Igor Drotár si kľukatú trať vychutnal dosýta. Tentokrát mu 'partiu' za volantom robil aj pretekár Marek Rybníček z Česka.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlédnutí za loňským ročníkem Mikuláš Rally

foto

25. listopadu 2019 • 11:00

Poslední listopadovou sobotu se uskuteční ve Slušovicích jubilejní desátý ročník HOTHESS Mikuláš Rally 2019. Ohlédněme se za loňským ročníkem exhibiční show, která tradičně uzavřela úspěšnou sezonu rallysportu v České republice. Vítězem devátého ročníku pod oficiálním názvem MIKULÁŠ RALLY IS LIFE 2018 se stala stylem start, cíl posádka Tomáš Kostka, Ladislav Kučera (soutěžící Tomáš Kostka) na voze Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist