www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 20 - Bohemia Drive Rally Příbram (RSS)

[ 1 | 2 ] starší

SOUHRN: Bohemia Drive Rally Příbram vítězně pro Semeráda (+ ohlasy)

foto

25. července 2020 • 20:40

Vítězi jubilejního 40. ročníku Bohemia Drive Rally Příbram se stala posádka Petr Semerád - Jiří Hovorka na Škodě Fabii R5. V úvodním podniku rallysprintového seriálu skončila jako druhá dvojice Martin Vlček - Karolína Jugasová s Hyundaiem i20 R5, bronz si z příbramské rally odváží Roman Odložilík s Martinem Turečkem na Volkswagenu Polo Gti R5.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Bohemia Drive Rally Příbram

foto

18. července 2020 • 11:00

Po nedávné Rally Bohemia bude záhy zahájen i rallysprintový šampionát. Prvním závodem bude již příští týden Bohemia Drive Rally Příbram, která se na soutěžní scénu vrací po několikaleté pauze. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Nový Peugeot 208 Rally4 míří do Slušovic

foto

2. července 2020 • 19:30

Česká republika se může pochlubit světovou premiérou, o kterou se zasloužil slušovický tým Minařík racing a Global motosport CZ. Právě na Moravu půjde první klientský vůz Peugeot 208 Rally4.

žádný příspěvek celý článek »

Ani metr volný

foto

3. srpna 2020 • 08:00

Chvíli se zdálo, že pro příbramskou letní idylku nemají korejští inženýři vyvinutý set-up. Po ranní indispozici, která se promítla do časů v první polovině soutěže, se však „í-dvacítka“ probrala k životu a ani tentokrát nenechala „Vlčáka“ ve štychu. Slušnou sérii jedenácti společných startů bez technické závady oslavili Martin Vlček a jeho Hyundai i20 R5 nečekanou stříbrnou medailí v příbramském cíli.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bohemia Drive Rally Příbram od Jörga Ullmanna

foto

31. července 2020 • 14:00

V krátkém sledu po velkém šampionátu se rozjel také rallysprintový seriál. Úvodním podnikem byla Bohemia Drive Rally Příbram a pochvala od soutěžících jen potvrdila, že přesun příbramské soutěže do sprintů byl dobrým krokem. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Gargulák: Vítězství je pro nás velká vzpruha

foto

31. července 2020 • 12:00

Po více jak roční pauze se za volant závodního vozu v Příbrami vrátil Petr Gargulák, který společně se spolujezdcem Karlem Voltnerem usedl do Peugeotu 208 R2. Období bez závodění však na Petrovém výkonu nebylo znát. Kluci společnými silami zvládli projet náročnou trať Rally Příbram bez chyb a v cíli se radovali z vítězství ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

Nové Peugeoty 208 Rally4 poprvé v akci - videoreport

foto

30. července 2020 • 18:00

Tak jsme se dočkali a nádavkem jsme byli mezi prvními na celém světě! Do České republiky doputovaly dva Peugeoty 208 Rally 4, žhavé to soutěžácké novinky z dílen Peugeot Sportu. Jeden jsme si mohli prohlédnout v jízdě na shakedownu Rally Bohemia. Do následné Rally Příbram už vyrazili oba lvíčci v ostrém tempu.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing zahájil sezonu na výbornou

foto

30. července 2020 • 08:00

Tým pod vedením Lubomíra Minaříka se také konečně dočkal prvního letošního závodu v rally. Na Rally Příbram, která se jela uplynulou sobotu do bojů vyrazily hned tři posádky. Ostrou závodní premiéru s novým vozem Peugeot 208 Rally 4 si odbyl René Dohnal se spolujezdcem Romanem Švecem. Návrat do závodního auta v Příbrami zažil Petr Gargulák, kterého v Peugeotu 208 R2 navigoval Karel Voltner.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Semerád se zapsal do historie

foto

29. července 2020 • 16:00

Na letošní Bohemia Drive Rally Příbram byl překonán jeden historický rekord. Ve věku 19 let, 2 měsíce a 12 dní se stal Petr Semerád nejmladším absolutním vítězem rally u nás, tedy alespoň podle dostupných statistik. Nutno dodat, že českým jezdcem, protože Kalle Rovanperä loni vyhrál Rally Bohemia, když mu nebylo ještě ani 19 let. Statistik zatím bylo dost, pojďme k samotné soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bohemia Drive Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

29. července 2020 • 08:00

V krátkém sledu po velkém šampionátu se rozjel také rallysprintový seriál. Úvodním podnikem byla Bohemia Drive Rally Příbram a pochvala od soutěžících jen potvrdila, že přesun příbramské soutěže do sprintů byl dobrým krokem. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha v Příbrami naskočil do rozjetého vlaku

foto

27. července 2020 • 20:05

Na právě absolvovaném 40. ročníku Bohemia Drive Rally Příbram navázal tým Hyundai Lenner Sport na minulou sezonu a vydal se vstříc té další. Vstup do druhé sezony však nebyl pro pilota týmu Ondřeje Bisahu vůbec jednoduchý.

žádný příspěvek celý článek »

Závodní premiéra Peugeotu 208 Rally 4 zajistila příbramské stříbro

foto

27. července 2020 • 19:55

Před startem 40. ročníku Bohemia Drive Rally Příbram sice oba jezdci s vozem Peugeot 208 Rally 4 očekávali, že spíše než o závodní premiéru půjde o sbírání zkušeností s novým vozem, přesto se v Příbrami představili ve velkém stylu a podali perfektní výkony

žádný příspěvek celý článek »

Šance na vítězství pohasla krátce před cílem

foto

27. července 2020 • 19:50

Na 40. ročník BOHEMIA DRIVE Rally Příbram, který se konal o tomto víkendu nebude posádka Racing21 Klokočka Volkswagen týmu Vojtěch Štajf – František Rajnoha vzpomínat v dobrém, přestože po většinu soutěže udávala její tempo na čele výsledkové listiny.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha s týmem Hyundai Lenner Sport vstupují do nové sezony

foto

24. července 2020 • 16:50

Stejně jako všechno ostatní zasáhla pandemie nového typu koronaviru také automobilové soutěže. Start motoristické sezony byl odložen nejen v České republice a na svou příležitost čekal i tým Hyundai Lenner Sport, který vznikl v polovině loňského roku pod záštitou Hyundai Motor Czech.

žádný příspěvek celý článek »

Do Příbrami s nejvyššími ambicemi

foto

24. července 2020 • 16:00

Letošní čtyřicátý ročník Bohemia Drive Rally Příbram, který se koná ve dnech 24. - 25. 7. 2020, je současně prvním podnikem Rallysprint série včetně Poháru 2+. Racing21 Klokočka Volkswagen tým se zúčastní této jednodenní soutěže s posádkou Vojtěch Štajf - František Rajnoha.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist