www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Corona Rally Méxiko (PCWRC)

Štěpán Vojtěch se opět po roce vydal směr Mexiko

foto

28. února 2007 • 12:30

S více než týdenním předstihem vyrazil OMV BIXXOL Rally Team CZ do dejiště dalšíhozávodu kolotoče světového rally šampionátu, který pokračuje již příští pátek tentokrát v okolí mexického Leónu.

žádný příspěvek celý článek »

Chris Atkinson se těší na Imprezu WRC 2007

foto

23. února 2007 • 01:00

Australský pilot Chris Atkinson se nechal slyšet, že se již těší na novou Imprezu WRC 2007, se kterou se představí japonský tým v Mexiku. Tam do stejného speciálu usedne ještě Petter Solberg, který si od toho také hodně slibuje.

žádný příspěvek celý článek »

Denis Giraudet už může slavit 36 jezdců ve své kariéře...

foto

22. února 2007 • 09:25

Francouzský spolujezdec Denis Giraudet navigoval v posledních dvou podnicích na sněhu Daniela Carlssona, který jel ve speciálu Citroën Xsara WRC týmu OMV Kronos Racing. Jelikož ale švédský pilot nestartuje v Mexiku, vymění jej Giraudet za dalšího pilota.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Mexickou rally

foto

11. února 2007 • 19:50

Přestože Mexická rally startuje až za necelý měsíc, již nyní je na oficiálních stránkách soutěže zveřejněn seznam přihlášených posádek. Mezi mnoha jmény nechybí ani český zástupce - Štěpán Vojtěch, který bude startovat s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Gareth MacHale si pochvaloval nový Focus WRC 06

foto

8. února 2007 • 10:50

Irský pilot Gareth MacHale dokončil víkendovou Galway International Rally na vynikajícím druhém místě. Pokořil jej pouze Marcus Grönholm s Focusem WRC 06, který přijel do Irska poznávat záludnosti tamějšího asfaltu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist