www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Rally Prachatice

[ 1 | 2 ] starší

Fotogalerie z Rally Prachatice od Roberta Balcara

foto

18. srpna 2008 • 11:30

Letošní Rally JVP System Prachatice připomínala spíše než další pokračování rallysprintového šampionátu zápas ve vodním pĺu. Sledovat více než stovku posádek klouzajících po rozmoklé trati byl jistě zajímavý zážitek, jak můžete vidět i v dnešní fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Videa z loňských spríntů v Pačejově a Prachaticích

foto

30. dubna 2009 • 07:00

Již tuto sobotu odstartuje letošní ročník rallysprintového šampionátu. Proto je na čase si na několika videích připomenout loňský rok a navnadit se tak na tu správnou vlnu. Dnes přinášíme videa od našeho stálého redakčního spolupracovníka Aleše Trhlíka mapující soutěže v Prachaticích a Pačejově.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Pelhřimov a Prachatice očima Pavla Dreslera

foto

19. září 2008 • 05:00

Ačkoliv mám program na letošní sezonu daný, doplnil jsem ho narychlo stejně jako kopnou ještě o Pelhřimov. Po úspěšném závodě s Lumírem Firlou na rallysprintu v okolí Slušovic jsme se dohodli ještě na spolupráci v rámci Rally Pelhřimov. Na závod jsem se opravdu těšil, na Kopné jsme se totiž společně s Lumírem výborně svezli.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Prachatice od Jaroslava Kacerovského

foto

5. září 2008 • 10:00

Zítra odstartuje v Horažďovicích další díl letošního rallysprintového šampionátu, Rally Agropa Pačejov. My si však dnes připomeneme ještě předchozí deštěm zmáčené Rally JVP System Rally Prachatice a to sedmdesátkou snímků, jejichž autorem je Jaroslav Kacerovský.

žádný příspěvek celý článek »

Bouda jako dárek

foto

2. září 2008 • 01:00

Poněkud překvapivě se na startu prachatického sprintu v rámci K4 poháru objevil litoměřický pilot Lukáš Pondělíček. Na sedadlo spolujezdce usedl jeho otec, pro něhož to byl dárek ke kulatým narozeninám. Vinou nehody na šesté rychlostní zkoušce se však jednalo o dárek ne tak zcela vydařený.

žádný příspěvek celý článek »

Zrozen PCD Racing

foto

26. srpna 2008 • 01:00

Velmi pěkného výsledku dosáhla na Rally Prachatice posádka Josef Čermák – Anna Maťková. Ve svém druhém letošním startu poprvé přivedla své clio až do cíle a hned na první pozici ve třídě N3. Vedle vynikajících časů nabídla i mnoho atraktivních průjezdů pro rozehřátí deštěm skrápěných diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Petákovi déšť při rally nevadí

foto

21. srpna 2008 • 07:30

Po vítězství Josefa Petáka v Pelhřimově získal příbramský jezdec nejvyšší příčku také na následujícím sprintu, který se jel v Prachaticích. Na svém kontě tak má v letošním roce již čtyři vítězství a jedno čtvrté místo a má tak nakročeno k zisku titulu ve sprintech.

žádný příspěvek celý článek »

Brambora utopená v blátě

foto

21. srpna 2008 • 04:00

Velmi pěkným výkonem se v Rally Prachatice prezentovala posádka Thermica Rally Teamu Jan Sýkora – Martina Škardová. Téměř celou soutěž se pohybovala v elitní pětici, chybička v samém závěru však znamenala její propad až na konec první desítky. Přesto však stále zůstává ve hře o sprinterské stříbro za suverénním Josefem Petákem.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělé Prachatice Martina Bujáčka

foto

19. srpna 2008 • 06:00

Uplynulou sobotu 16. srpna se uskutečnila Rally JVP system Prachatice, na jejímž startu nechyběl ani talentovaný Martin Bujáček z Uherského Brodu, kterého opět navigoval zkušený Štěpán Palivec. Martin se předem těšil na nové tratě a také na pokračování soubojů s Martinem Semerádem, familierně zvaným Máca.

žádný příspěvek celý článek »

Po dvou sezonách poprvé bez triumfu

foto

19. srpna 2008 • 03:00

V době, kdy zraky rallyových fanoušků vzhlíželi do Německa kroužila v okolí Prachatic kompletní česká rallysprintová špička. V nepříjemném, spíše podzimním počasí přijela pro další body do průběžného hodnocení i královéhradecká posádka Alert Rally Teamu, Karel Pohner navigovaný Honzou Husákem.

žádný příspěvek celý článek »

Zajímavý finiš v Prachaticích

foto

16. srpna 2008 • 16:00

Hustý déšť zkomplikoval jízdu závodníků především na sedmé vložce. Silnice je plná vody a nedá se jet naplno. Již předešlá vložka byla pohřebištěm řady vozů a dokonce musela být po havárii posádky číslo 314 Pondělíček – Pondělíček zrušena. Havárie se obešla bez zranění.

žádný příspěvek celý článek »

Prachatice: A opět leje jako z konve

foto

16. srpna 2008 • 13:25

Počasí se umoudřilo jen na chvilku a před startem čtvrté rychlostní zkoušky se opět pořádně rozpršelo. Závod je tedy na těžkém terénu hodně otevřený.

žádný příspěvek celý článek »

V Prachaticích odstartováno

foto

16. srpna 2008 • 11:00

Prognozy o těžké trati se začaly naplňovat již od první erzety. Hned po ní pro technickou závadu odstoupili Semerád s Niemtzem. Mimo trať skončili Vlček s Jůrkou. Postupně odstoupily ze závody i další posádky. R Z1 byla byla zrušena po startovním čísle 307.

žádný příspěvek celý článek »

Do závodu vyrazilo 101 vozidel

foto

16. srpna 2008 • 09:00

Přesněv 7 hodin sjela ze startovní rampy na prachatickém Malém náměstí první posádka VI. Rally JVP system Prachatice Karel Trojan – Petr Řihák na Mitsubishi Lancer EVO XI. Přesněv 7.17 hodin vyjíždí tato posádka na start první erzety v Chrobolech.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Urban míří do Prachatic

foto

14. srpna 2008 • 06:00

Sezona sprintů má v srpnu opravu nabitý kalendář. Už tento víkend startuje posádka Královéhradeckého rally klubu Jakub Urban – Jiří Švec v Prachaticích. V Pelhřimově provázely vůz této hradecké dvojice technické problémy. Co následovalo v dílně Královéhradeckého rally klubu jsme se ve středu zeptali Jakuba Urbana.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist