www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Rally Sweden (PWRC+SWRC)

[ 1 | 2 | 3 ] starší

Video z Rally Sweden od Luboše Laholy

foto

17. února 2010 • 22:15

Naposledy se prostřednictvím videa vracíme k zahajovacímu podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden. Více než čtyřminutový snímek pro vás na zasněžených zkouškách v okolí Karlstadu zachytil náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze 3. etapy Rally Sweden od Nedbise

foto

15. února 2010 • 21:30

Závěrečná etapa letošní Rally Sweden žádné zásadnější změny do výsledkové listiny nepřinesla, i tak se bylo z pohledu diváků nač dívat. I vy si můžete naposledy vychutnat záběry Nedbise z jediného podniku v rámci letošního kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Švédská rally kořistí Hirvonena

foto

14. února 2010 • 14:55

Vítězem úvodní soutěže mistrovství světa FIA v automobilových rally 2010 se stala posádka Mikko Hirvonen – Jarmo Lehtinen na továrním Fordu Focus WRC. S druhou příčkou se musel spokojit úřadující mistr světa Sébastien Loeb, třetí místo připadlo druhému továrnímu Fordu pilotovanému Jarim-Mattim Latvalou.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Sweden ON LINE

foto

11. února 2010 • 20:00

Poslední den zahajovacího podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, se ponese ve znamení souboje Mikko Hirvonena a Sébastiean Loeba. Jak se bude dařit nejen těmto posádkám na zimních zkouškách v okolí Karlstadu můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Sweden opanovaly Citroëny

foto

11. února 2010 • 12:20

Oba tovární jezdci Citroënu Daniel Sordo a Sébastien Loeb opanovali dnešní pětikilometrový shakedown na zahajovací podnik letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden.

žádný příspěvek celý článek »

Švédská Rally překoná rekord v délce tratě

foto

22. prosince 2010 • 09:00

Podle posledních informací to vypadá, že se Švédská Rally 2011 stane první novodobou automobilovou soutěží, která překoná ve své celkové délce dvě tisícovky kilometrů.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Vittoria Sanguinetiho

foto

25. února 2010 • 02:00

Ještě jednou se vrátíme k zahajovacímu podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, severské Rally Sweden. V okolí Karlstadu se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Vittorio Sanguineti a vy máte dnes možnost si prohlédnout jeho fotografie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Ondřeje Zemana

foto

19. února 2010 • 13:00

Na zahajovací podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman. Na rychlostních zkouškách v okolí Karlstadu se mu podařilo pořídit řadu vydařených snímků, jak se ostatně můžete přesvědčit v jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

JM racing pokračuje v úspěšném tažení

foto

17. února 2010 • 13:00

Na domácích tratích sice stále panuje zimní spánek, přesto zlínský tým JM racing je na roztrhání. V rychlém sledu absolvoval dva těžké závody. Nejprve zastřešil start Jaroslava Orsáka v Monte Carlu, následně nechyběl ani při úvodním závodě MS ve Švédsku. Per-Gunnar Andersson za volantem jejich Škody Fabie S2000 obsadil desátou příčku absolutně a opanoval nově vypsaný seriál Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Haralda Illmera

foto

17. února 2010 • 06:00

Na zahajovací podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, se vydal i náš rakouský spolupracovník Harald Illmer. Na rychlostních zkouškách v okolí Karlstadu se mu podařilo pořídit řadu vydařených snímků, jak se ostatně můžete přesvědčit v jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 3. etapy Rally Sweden od Miroslava Knedly

foto

15. února 2010 • 20:45

Na zahajovací podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla. Dnes si můžete prohlédnout snímky, jak se mu podařilo zachytit průběh závěrečné třetí etapy Rally Sweden.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád veze ze Švédska body za páté místo

foto

15. února 2010 • 20:15

Tři náročné dny a více než 350 ostrých kilometrů rychlostních zkoušek po sněhem a ledem pokrytých tratích Švédské Rally absolvovala posádka Czech National Teamu Martin Semerád – Bohuslav Ceplecha s jejich Mitsubishi Lancer Evo IX. Pro Martina s Bohoušem to byla jejich druhá světová rally na sněhu za použití speciálních pneumatik s hroty.

žádný příspěvek celý článek »

Mikko Hirvonen zahájil i sezónu MS vítězstvím

foto

15. února 2010 • 19:30

Posádka Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen z týmu BP Ford Abu Dhabi zahájila letošní ročník mistrovství světa v automobilových soutěžích tím nejlepším možným způsobem – vítězstvím ve švédské rallye. Finové s vozem Ford Focus RS WRC vyhráli zahajovací podnik šampionátu s náskokem 42,3 s po vzrušující třídenní bitvě v zasněžených lesích Skandinávie.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb a Citroën začali sezonu na stupních vítězů

foto

15. února 2010 • 10:05

Ani třetí závěrečný den Rally Švédsko nezměnil nic na čele startovního pole. Sébastien Loeb a Daniel Elena tak zakončili první kolo mistrovství světa FIA WRC 2010 na druhém místě. Dani Sordó a Marc Martí, jejich týmoví kolegové v Citroën Total WRT, dovedli svůj Citroën C4 WRC do cíle na čtvrté pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Bronzový debut Czech Ford National Teamu

foto

15. února 2010 • 07:00

Nově zformovaný Czech Ford National Team si svou závodní premiéru odbyl ve Švédsku v rámci úvodního podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích. Úřadující juniorský mistr světa Martin Prokop s navigátorem Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta S2000 vstoupili do sezony třetím místem v hodnocení šampionátu S-WRC, vypsaného pro vozy kategorie Super 2000, a navíc dokázali vyhrát jednu rychlostní zkoušku v absolutní klasifikaci!

příspěvků: 3 celý článek »

[ 1 | 2 | 3 ] starší
toplist