www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2012

JéTéčko vás zve do Rally Arény!

19. října 2012 • 13:55

Vsetínský JT Říha Group Rally Team při příležitosti domácího závodu přichystal pro své fanoušky příjemné překvapení, a sice JT Rally Arénu!

Toto zajímavé zpestření jsme pro vás připravili ve spolupráci s jedním z hlavních partnerů týmu, firmou Rocksteel s.r.o., a čekat na vás bude na erzetách 2, 3, 5 a 6 na Vesníku a v Jabloňové. Těšit se můžete na zajímavé komentáře z rádio jeepu, měření mezičasů i na občerstvení. Přijďte si užít rally se vším všudy a fandit pořádně nám, ale klidně i našim soupeřům!

Drobné změny na poslední chvíli nastávají v jezdeckém obsazení JT Říha Group Rally Teamu. Bohužel, vinou termínové kolize, muselo mimo jiné dojít k odvolání startu Dana Landy, který se měl po zdravotních problémech na Kopné vrátit za volat Subaru N14. Do týmových vozů tedy nakonec usednou Jaromír Tomaštík (Subaru Impreza S12 WRC 2006), Tomáš Růžička (Subaru Impreza WRX STi N14), Zdeněk Pokorný (Mitsubishi Lancer EVO IX), Marcel Havlásek (Subaru Impreza WRX STi N12) a Olga Lounová (Renault Clio Sport).

JT Říha Group Rally Team vám přeje pěkné zážitky a zároveň vás prosí o dodržování zásad bezpečnosti!

Adam Blahouš
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist