www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rally Sprint Série + Pohár 2+ 2015

Oficiální program valašky je v prodeji

7. dubna 2015 • 14:00

Organizátoři z ÚAMK – AutoMotoKlubu Rallye Sport-Vsetín, spolek vydali k XXXIV. ročníku Rocksteel Valašská rally 2015 tištěný oficiální program soutěže. Na celkem čtyřiceti stranách najdete všechny důležité informace, které potřebujete znát před startem letošního úvodního podniku sezony rallysportu v České republice. Populární valaška s tradičním centrem ve Valašském Meziříčí je součásti nově vypsaného serálu RallySprint Série, Poháru 2+, dále Poháru pořadatele, Poháru mládeže a značkového poháru Opel Adam Cup 2015. Součástí programu je i seznam přihlášených posádek, který obsahuje celkem 116 posádek z Česka, Polska a Slovenska.

V programu naleznete základní fakta o rally, podrobný časový program i důležitá místa rally. Nechybí ani organizační výbor rally, delegovaní činovníci, ředitelství rally nebo kompletní kalendář RallySprint Série. O společenském významu a velmi dobrém jménu Valašské rally svědčí, že záštitu nad tímto populárním motoristickým podnikem převzali Jan Hamáček, předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, Ing. Zdeněk Škromach, místopředseda Senátu Parlamentu ČR a MVDr. Stanislav Mišák, hejtman Zlínského kraje. Proslovy a zdravice těchto významných činitelů najdete v úvodní části programu. I letošní ročník valašky se uskuteční jako Memoriál Jiřího Sedláře, jedné z nejvýznamnějších postav historie české rally. Příznivci rallysportu si dále přečtou článek o přípravě letošního ročníku i ohlédnutí za loňským třiatřicátým ročníkem, který vyhrála česko-slovenská posádka Karel Trněný, Pavol Kušnier na voze Škoda Fabia WRC. Pořadatelé úvodního podniku sezony kladou velký důraz na bezpečnost při sledování rally a otázce bezpečnosti pro diváky je věnována celá strana. Uvnitř programu najdete i doprovodný program města Valašské Meziříčí na náměstí, který proběhne v sobotu 11. dubna od 9 do 17:30 hodin. Nechybí ani pozvánka slovenských přátelů na 42. ročník Rallye Tatry, mistrovství Slovenska v rally.

Podstatnou část tišteného oficiálního programu tvoří celková mapa rally, mapy rychlostních zkoušek, časový harmonogram včetně podrobného popisu vytipovaných diváckých míst. Nechybí ani informace ohledně zakoupení regulačního tiketu, který slouží ke vstupu na rally. Prodej programů v ceně 50 korun byl zahájen na čerpacích stanicích v okolí rally v pátek 3. dubna a je k dostání na uvedených místech i během týdne konání Valašské rally.

Přehled prodejních míst programů Rocksteel Valašská rally 2015:

Vsetín – čerpací stanice EuroOil (Dolní Jasenka)

Vsetín – čerpací stanice TMStav (Jasenice)

Bystřička – čerpací stanice LIMITOO

Valašské Meziříčí – čerpací stanice SHELL

Hustopeče nad Bečvou – čerpací stanice AB OIL

Teplice nad Bečvou (Hranice) – čerpací stanice SHELL

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist