www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rally Super Serie 2006

Team PMV Motorsport na Rallye Prachatice

4. října 2006 • 02:00

Team PMV Motorsport se vydal bojovat o další body do K4 Poháru České republiky v rallye 2006 na jih Čech. Do malebného města Prachatice. Konkurence se zde tentokrát sešla velice silná. Přesto se posádka Přemek a Michal Šebestovi pokusila posbírat co nejvíce bodů do tabulky. Druhý navigátor teamu Vladislav Krejčíř nezahálel a usednul na horké sedadlo spolujezdce do vozu Nissan Sunny pilotovaného Romanem Markem.

Rallye pro posádku černého Fordu Escort RS 2000 nezačala vůbec dobře. Jak popisuje Přemek Šebesta: „Při cestě na technickou přejímku se otevřela nezajištěná kapota, která rozbila přední sklo. V ten moment to vypadalo, že snad ani neodstartujeme. Naštěstí nám pomohl pan Dostál z AUTO-DOSTÁL s.r.o, který pomohl sehnat a nasadit čelní sklo a my tak mohli startovat. Za to mu jěště jednou moc děkujeme.“

Posádka tedy vyrazila vstříc třem RZ, které na ni čekaly v pátek večer. První RZ byla bohužel po havárii st. č. 6 Hendrich-Hendrich zrušena. A tak se začalo závodit až na 2. RZ. Naše posádka zde zajela fantastický čas v podobě 5. místa absolutně!!! Třetí RZ měla podobný průběh, a tak šla posádka spát na překrásném 6. místě absolutně a 1. v poháru K4 rallye. Na sobotu byl plán jasný - „propadnout se v pořadí co nejméně“.

Po velkém boji, problémech soupeřů a hlavně jízdou bez chyb se to nakonec povedlo. Posádka zakončila účinkování v rallye na 6. místě absolutně, 2. místě poháru K4 rallye a 1. místě v SA/3. Po nepříjemném začátku rallye nakonec super výsledek.

Teď se však tým soustředí na nadcházející Labskou Trotina rallye v termínu 13.-14.10 2006. A pokud byste chtěli vidět naši posádku naživo, není nic jednodušší než přijet se do okolí Hradce Králové a Žamberku podívat.

PMV Motorsport Team
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist