www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2006

Paolo Andreucci pojede v Polsku

14. listopadu 2006 • 13:00

Úřadující italský šampion Paolo Andreucii se představí za volantem Fiatu Grande Punto S2000 na soutěži v Polsku. O druhém prosincovém víkendu se totiž zúčastní tradičního zakončení soutěžácké sezóny u našich severních sousedů.

Jednačtyřicetiletý Ital se na start čtyřiačtyřicátého ročníku Rajdu Barbórka představí po dvou letech, kdy zde startoval za volantem Fiatu Punto S1600. Co vede italského mistra začátkem prosince do Polska?

„Dostali jsme od polských organizátorů seriózní nabídku na start a vzhledem k našim aktivitám do budoucna jsme se ji rozhodli přijmout. Je totiž velká šance, že kromě italského šampionátu by se i jedno Punto S2000 mohlo objevit právě v polském šampionátu,“ prozradil důvody svého startu Paolo Andreucci.

Plány Fiatu pro nadcházející sezónu jsou opravdu velké. V italském mistrovství by měly startovat dva vozy, jeden by měl jet v Polsku, s jedním modelem by měl v Turecku startovat i Volkan Isik. Giandomenico Basso bude obhajovat titul v Intercontinental Rally Championship, na vybraných podnicích jej doprovodí Andrea Navarra. Na vybraných podnicích tohoto seriálu by se měl objevit i talentovaný mladík Umberto Scandola, ten by však s největší pravděpodobností nejel za tovární tým, ale v rámci privátního programu za stáj Grifone nebo Procar.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist