www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2006

Matthew Wilson chce na sobě zapracovat

22. prosince 2006 • 13:30

Britský mladík Matthew Wilson prohlásil, že zkusí na sobě před začátkem sezóny 2007 hodně zapracovat. Týká se to podle něj především rozpisu, který ještě stále není dokonale zpracovaný.

„Myslím, že spolupráce mezi mnou a Michaelem Orrem funguje výborně,“ řekl na úvod Wilson junior. „Určitě se pokusíme v zimní přestávce zapracovat na rozpisu. Možná přijdeme na některé inovace, které pak budeme používat. Ještě toho můžeme hodně zlepšit, ale baví nás to.“

V letošním roce toho bylo na Matthewa nového hodně. Začal s novým spolujezdcem, odlišným vozem, který v průběhu sezóny vystřídal za Focus WRC 06 a také odjel kompletní šampionát mistrovství světa, ve kterém se mu ale příliš nedařilo.

„Skoro vůbec jsem letos netestoval a to jak starší, tak ani nový Focus WRC. To byl velký handicap na každé soutěži. V Japonsku jsem sedl do nového vozu a jel. Byl to ale fantastický pocit, jelikož Focus WRC 06 je prostě bezchybný. Postupně jsem si na něj zvykl,“ pokračoval mladý Brit.

„Potom jsem s ním jel také na Novém Zélandu a v Austrálii. Obě soutěže jsem si užil. Těším se ale na rok 2007. Čekají mě teď před Monte Carlem nějaké testy, takže by to mělo být OK. Na Vánoce nechystám nic speciálního. Budu si užívat volna doma s rodinou,“ dodal na závěr Wilson.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist