www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rally Super Serie 2006

Valašská Rally 2006 - fotosoutěž

8. března 2006 • 07:00

Tak jako v každém roce, i letos bude u příležitosti jubilejního pětadvacátého ročníku Valašské Rally vyhlášena fotosoutěž pro profesionální i amatérské fotoreportéry.

PODMÍNKY SOUTĚŽE:

Fotosoutěž je vypsána ve společné kategorii pro profesionální fotoreportéry i fotoamatéry. Každý z autorů se může soutěže zúčastnit ve vypsaných kategoriích barevná fotografie, černobílá fotografie a digitální fotografie. Přijímány budou jen snímky ve formátu 13 x 18 cm (menší nebo větší formát nebude do soutěže přijat). Každý autor může zaslat maximálně pět fotografií v každé kategorii.

Pravidla pro kategorii digitální fotografie:

Každý autor může poslat pouze 5 digitálních fotografií, maximální rozlišení jedné fotografie: 1600*1200, maximální velikost jedné fotografie: 500 kB, povolený formát digitální fotografie: JPEG.

CENY:

Organizátor fotosoutěže udělí maximálně 3 ceny v podobě věcného dárku. Podle úrovně soutěžních příspěv-ků mohou být uděleny dvě stejné ceny, případně některá z cen nemusí být udělena vůbec.

UZÁVĚRKA FOTOSOUTĚŽE:

06. května 2006

Soutěžní práce zasílejte do uvedeného data na adresu:

Dušan Póč;

P. O. BOX 98;

755 01 VSETÍN

(na obálku uveďte heslo: Fotosoutěž Valašská rally)

Digitální fotografie zasílejte na adresu: pcd5553@seznam.cz

Výsledky soutěže a oceněné práce budou zveřejněny v oficiálním programu XXVI. ročníku Valašské rally 2007 a na internetové adrese www.valasskarally.com nejpozději k 30. květnu 2006. Zaslané fotografie se stávají majetkem vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo je volně použít v rámci vyhodnocení Valašské rally 2006 a při přípravě příštího ročníku.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist