www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Intercontinental Rally Challenge 2009

Patrick Snijers oficiálně potvrzen s VW Polo S2000

20. května 2009 • 11:00

Po dlouhých jednáních se včera večer podařilo dotáhnout do úspěšného konce jednání mezi Belgian VW Clubem a legendárním belgickým jezdcem Patrickem Snijersem o jeho startu se speciálem Volkswagen Polo S2000 na nadcházející Belgium Ypres Westhoek Rally.

Patrick Snijers startoval v loňském ročníku v rámci projektu BF Goodrich Drivers a nevedl si vůbec špatně. I letos by chtěl obhajovat svojce pozice a protože pravidla projektu opětovné zvolení neumožňují, musel se poohlídnout po jiném voze. V posledních dnech se rozmýšlel mezi posledními dvěmi nabídkami - na Peugeot od Kronosu a VW od týmu Reného Georgese. Nakonec se rozhodl pro druhou variantu.

Po Freddy Loixovi a Larry Colsovi tak usedne do kokpitu soutěžního Volkswagenu další domácí soutěžní legenda, která bude bojovat o nejvyšší příčky v rámci soutěže IRC. Na sedadlo spolujezdce se vedle něj po roční pauze posadí opět Cindy Cokelaere. Hlavním sponzorem celého projektu je Belgian VW Club, budou se na něm finančně podílet i další partneři.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist