www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2009

Petter Solberg: Bylo by hezké být zpět v M-Sportu

25. srpna 2009 • 07:00

Norský pilot Petter Solberg se po devíti letech vrátil zpět do sídla M-Sportu, kde v pátek jednal s šéfem Malcomem Wilsonem o možnostech pro zbývající dva podniky světového šampionátu (Španělsko a Wales), kde má v plánu startovat.

„Bylo dobré se tam vrátit a vidět všude kolem dobrou atmosféru a skvělé vybavení. M-Sport je hodně působivé místo. S Malcomem jsme vedli dlouhé jednání, mluvili jsme více, než kdy předtím. Povídali jsme i o dřívější době a bylo to fajn. Bylo by hezké být zpět,“ říká Petter.

Nor však odmítl komentovat jakékoliv spekulace o možném testu Focusu, ať už v jakékoliv specifikaci. Potvrdil však již zveřejněný fakt, že podobné jednání jako s bossem M-Sportu již vedl s Olivierem Quesnelem, šéfem týmu Citroën Racing. Solberg si konkurenční Citroën mohl dokonce vyzkoušet při šotolinovém testu, který se odehrál v minulém týdnu v jižní Francii a při kterém měl k dispozici starší specifikaci C4 WRC. „Zatím jsme se nijak nerozhodli. Budeme si muset počkat a v průběhu týdne se uvidí, co bude po zbytek sezony,“ uzavírá.

-pet- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist