www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2009

Nápad s rodinným týmem Solbergů se vrací

29. srpna 2009 • 14:00

Nekonečný roj informací a spekulací kolem Pettera Solberga stále pokračuje. Podle norského plátku VG je šance, že Petter společně se svým bratrem Henningem utvoří rodinný tým ve světovém šampionátu. Projekt by měl mít velký marketingový potenciál a skrýval by i velkou výhodu pro Pettera Solberga, který nemá od sponzorů tak velkou podporu jako jeho bratr Henning.

„Ano, je šance to zrealizovat. Pokud by se to skutečně podařilo, bylo by to úžasné,“ dodává Petter. „Pokud budeme mít dobrý plán, chci to zrealizovat. Pokud je někdo úspěšný, je to Petter,“ poukazuje na tuto sezonu jeho starší bratr.

Henning se dnes setkal sponzory a sám kvitoval, že není jiná šance jak získat větší finanční obnos od Expertu, než založením bratrského týmu. Ten v celém projektu nevidí žádný problém na rozdíl od jeho bratra. Toho zneklidňuje jejich odvěké soupeření, které by mohlo napáchat škodu. „Potřebujeme prostředníka, oba máme velké ego, ale podařilo se nám vyřešit problémy z minulosti a nyní jsme nejlepší kamarádi,“ dodává Petter závěrem.

-md- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist