www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Intercontinental Rally Challenge 2009

Guy Wilks ve Skotsku s Peugeotem? Nebo s Fabií?

28. října 2009 • 17:30

Guy Wilks se před třemi týdny rozloučil s Protonem, přesto se nakonec na RAC MSA Rally of Scotland, závěrečném podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, s největší pravděpodobností objeví.

Jak potvrdily zdroje blízké k tomuto britskému pilotovi, Wilks se přihlásil do skotského dílu letošního projektu BF Goodrich Drivers Team. Vítěz pak bude mít možnost představit se na tratích ve Skotsku s Peugeotem 207 S2000.

Pokud by však nebyl vybrán, hrozila by jeho neúčast. Když však má možnost fanoušek nahlédnout do dosud nezveřejněného seznamu přihlášených, uvidí se Škodou Fabií S2000 nestandardní dvojici Peter Stephenson - Phil Pugh. Vzhledem k tomu, že řády umožňují vyměnit jednoho člena posádky...

Neověřené tamtamy ze Skotska hovoří, že tato Fabie S2000 by mohla pocházet z dílen Rene Georges Rally Sport. Ti také zvažují nasadit druhý vůz s Eyvindem Brynildsenem. Překvapení si pro fanoušky připravil Keith Cronin, který hodlá pro tuto soutěž usednout do Fiatu Grande Punto S2000 namísto obvyklého Lanceru.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
28.10.2009 20:37
Mirekfric
To i musí, protože za Pirelli pojede příští rok celé BRC a pokud vím, tak smlouvu už má podepsanou.
28.10.2009 18:17
PetrWRC
Cronin bude Abarth příští týden testovat a už teď je jasný, že pojede pneu Pirelli ...
toplist