www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Intercontinental Rally Challenge 2009

Belgická Ypres Rally má nového sponzora

3. prosince 2009 • 09:00

Jedna z nejpopulárnějších soutěží seriálu IRC i mistrovství Evropy, Belgium Ypres Westhoek Rally, která se jezdí ve Flandrech o posledním červnovém víkendu, získala pro nadcházející sezónu nového sponzora.

Novým sponzorem se stává společnost Geko Living World. Organizátoři soutěže podepsali s tímto belgickým nábytkářským gigantem smlouvu na dva roky. Společnost Geko se v posledních letech zapsala do povědomí fanoušků automobilových soutěží podporou řady závodních pilotů v čele s Patrickem Snijersem.

„Je pro nás potěšeni, že se podařilo uzavřít dohodu o partnerství se společností Geko. Je to solidní partner, který našemu sportu hodně rozumí. Hodně nám v tomto pomohl jeden z čelních představitelů Geka Wim Soenens, který je v rally aktivní jako spolujezdec a na dotváření dohody se významně podílel,“ prozradil manažer soutěže Alain Penasse.

„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s jedním z největších sportovních podniků v naší zemi. Geko Living World se snaží být potenciálním zákazníkům stále na očích a díky spolupráci s Belgium Ypres Rally se nám podaří tento fakt dotáhnout ještě dále,“ prozradil zástupce Geko Living World a aktivní spolujezdec Patricka Snijerse Wim Soenens.

Geko Ypres Rally, jak bude znít nový oficiální název soutěže, se pojede 24. - 26. června 2010.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist