www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2009

Marcus Grönholm zpět ve WRC

11. prosince 2009 • 16:45

Dvojnásobný světový šampion a jeho spolujezdec Timo Rautiainen se společně v představí v zahajovacím podniku MS 2010, únorové Švédské rally, za volantem Fordu Focus RS WRC.

„Švédsko bylo vždy jednou z mých nejoblíbenějších rally. Během své 'pauzy' jsem přemýšlel o tom, že bych ještě jednou chtěl závodit na legendární zkoušce Sagen. Nyní jsem velmi nadšený tím, že mám znovu takovou šanci. Mým cílem je bojovat o vítězství, niicméně musíme si uvědomit, že v současné době nejsem ve stejném koloběhu jako ostatní. Ale doufám že se díky testování dostanu rychle zpátky do tempa!“ řekl bývalý tovární jezdec Peugeotu či Fordu.

Marcus Grönholm pojede v barvách Therminator Rally Team a jeho kolegou bude Mattias Thermann, jenž s Focusem WRC startoval letos ve Finské Rally a jehož rodina vlastní známý pivovar Karjala.

„Jsem velice šťastný že budu ve Švédsku týmovém kolegou takové legendy. Marcus je stále jeden z nejlepších jezdců současnosti a doufám, že se od něj mnohému přiučím,“ vyjádřil se Thermann, který sám sebe považuje spíše za amatérského jezdce.

-W- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
12.12.2009 08:56
ajaj
Záleží na tom, kdo svádí :-) Sám sebe ne-e.
11.12.2009 22:07
rallydriver
Když se ježdění rozhodnete nechat, stejně vás za čas začnou svrbět ruce a zas se chcete svést.
toplist