www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Intercontinental Rally Challenge 2009

Vojtěch Štajf se zúčastní Rallye Monte Carlo

17. prosince 2009 • 16:15

Sedmý muž letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Vojtěch Štajf, se v polovině ledna nadcházejícího roku zúčastní jedné z nejlegendárnějších soutěží na světě, Rallye Monte Carlo.

Dlouho utajovanou skutečnost prozradil novinář a jezdec Subaru Czech National Teamu na včerejší tiskové konferenci Loprais Tatra Teamu, se kterým se v loňské sezóně zúčastnil dalšího legendárního závodu - Dakaru.

„Po svém zranění v posledním ročníku jsem zatím pár věcí přehodnotil, také čekáme přírůstek do rodiny a bylo by jistě vhodnější být po celou dobu v Evropě. A protože mi doktoři sdělili, že extrémní nadmořské výšky nedělají mojí hlavě, stižené otřesem mozku, moc dobře, vhodnější bude asi pobyt u moře. A u moře je Monte Carlo.

Takže je to jasné – zatímco v roce 2009 jsem se zúčastnil nejslavnější dálkové rallye, v lednu 2010 se zúčastním nejslavnější klasické rallye na světě. Moje vztahy s Alešem a všemi členy týmu byly a zůstávají naprosto perfektní a kdo ví, jednou se na Dakar třeba znovu vrátím a budu se snažit být Alešovi k dispozici. Teď přeji všechno nejlepší a hodně zdaru Jarovi Miškolcimu a věřím, že svou roli zvládne perfektně. Klukům přeju, aby měli v kabině vždy pohodu a nechytala se jich ponorka,“ řekl Vojta Štajf.

-plu- ; AutoSport.CZ ; www.loprais.cz
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
18.12.2009 11:41
Mirekfric
Letos se narozdíl od loňska u moře nezačíná, takže musí k moři dojet z těch hor ;-)
18.12.2009 09:08
ajaj
Já doufám, že Vojta nebude jen u moře v Monacu, ale dojede i do hor :-))
toplist