www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2009

Petter Solberg s TOOLS i v roce 2010

23. prosince 2009 • 10:00

Norský jezdec Petter Solberg potvrdil, že se mu podařilo o pro následující sezonu prodloužit smlouvu s dalším ze svých stávajících partnerů, společností TOOLS. Dohoda je prozatím uzavřena pouze na nadcházející rok, cílem je ovšem spolupráce i v následujících letech.

„Bylo příjemné spolupracovat v letošním roce s TOOLS a jsem opravdu rád, že se rozhodli pokračovat i v roce 2010. V roce 2009 pro nás byla podpora TOOLS hodně důležitá a mám radost z toho, že jsme s TOOLS i pro rok 2010,“ říká Petter.

„Ze spolupráce s Petterem a týmem v roce 2009 máme radost. Je bez diskusí, že Petter je pro svůj sport opravdu zapálený, ale udělalo na nás dojem také to, jak působí na naše zákazníky a partnery,“ říká Anders Olaussen jménem TOOLS. „Samozřejmě máme od následujícího ročníku velká očekávání a hodně pro nás znamená mít jménem TOOLS Pettera jako svého „velvyslance“,“ končí.

Po dřívějším oznámení prodloužení smlouvy i s Entercard je tak TOOLS dalším partnerem, který s Petterem Solbergem prodlužuje smlouvu pro následující ročník a částečně tak zaplní finanční mezeru po odchodu hlavního partnera John Lunde Marine group, která vykázala za loňský rok ztrátu devadesát milionů norských korun. Novým partnerem PSWRT se v předešlých dnech stala i Norská Automobilová Federace (NAF).

-pet- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
24.12.2009 00:48
Speeder
No, jsem si říkal, že to mam asi špatně to v.
23.12.2009 15:49
lubos
2 Speeder: já bych v live místo v dal f. Jsou vánoční svátky, takže buďme velkorysí. :-)
23.12.2009 13:04
Speeder
Myslim, že pro jeho partnery je dobrá reklama nejen jeho výsledky, ale hlavně to, že prostě sponzorují Pettera Solberga, obrovské jméno v rallysportu a člověka kterej se veřejně hlásí k heslu "rally is my live". Jen tak dál.
toplist