www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Jordan Rally (PWRC+SWRC)

Jordánsko bojuje s živelnou katastrofou

10. března 2010 • 06:00

Pořadatelé Rally Jordan mají před startem své soutěže jednu starost za druhou. Krom toho, že kolují informace o nepříliš naplněném seznamu přihlášených posádek, tak v posledních dnech Jordánko pořádně potrápil vydaný liják. Za dvaasedmdesát hodin v Jordánsku spadlo tolik srážek, jako jindy za půl roku.

Voda se nevyhnula ani tratím světového podniku. Velké množství rychlostních zkoušek totiž vede po nezpevněných cestách. Ty pořádně déšť rozmočil a několik kilometrů i spláchl nadobro.

V těchto dnech armáda a dobrovolníci připravují nové tratě a s vypětím všech sil se jim to úspěšně daří. Pořadatelé v těchto dnech oznámili, že start soutěže není ohrožen. Nejvíce postižené úseky tratě však budou s největší pravděpodobností vynechány.

„Ihned po vytrvalých deštích jsme se pustili do opravy cest tak, aby se náš podnik mohl na začátku dubna uskutečnit. Zatím se daří napravovat škody velice rychle a tak věřím, že vše bude do začátku dubna úspěšně připraveno,“ řekl Khaled Zakaria, ředitel Jordan Rally.

Základní informace k Jordan Rally

-md- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist