www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Rallye Ecce Homo (Pohár ČRR)

II. Rallye ECCE HOMO je v cíli

21. května 2006 • 15:30

Včerejší sobota byla v okolí Šternberku ve znamení rally. Pořadatel Rallye Sport Promotion v AČR ve spolupráci s AMK Ecce Homo připravil pro 63 přihlášených posádek již druhý ročník soutěže nazvané Rallye ECCE HOMO.

Startovní rampu v Masarykově ulici, kde byl díky rekonstrukci Šternberského náměstí umístěn letošní start nakonec přejelo 49 převzatých posádek. Letošních devět rychlostních zkoušek nabídlo posádkám v součtu téměř 90 kilometrů. I přes náročnost trati měla celá soutěž hladký průběh s minimem havárií a většina z 13 odstoupených posádek závod ukončila pro technické potíže. Jedna posádka byla ze soutěže vyloučena.

Cílem tedy nakonec projelo 35 soutěžních vozů. Absolutním vítězem závodu K4 Poháru České republiky v rallye se stala posádka Jaroslav Orsák s Romanem Peškem s Mitsubishi Lancer EVO 6, kterým se podařilo vylepšit loňské druhé místo.

Podrobnější informace spolu s průběžným pořadím v jednotlivých třídách, fotogalerie apod. vám přineseme později na oficiálních stránkách K4 Poháru České republiky v rallye www.rallyesport-pohar.cz

Press K4 PČRR
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist