www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally Sweden (PWRC)

Per Gunnar Andersson ve Švédsku s vozem WRC?

11. ledna 2011 • 19:00

Švédský jezdec Per Gunnar Andersson, který se představí na nadcházející Rallye Monte Carlo za volantem továrního Protonu, se na Švédskou Rally přihlásil se speciálem WRC.

Per-Gunnar Andersson

Bývalý tovární jezdec Suzuki se v loňském ročníku soustředil na starty v SWRC, který ale kvůli nedostatku finančních prostředků nedokončil. Pro letošní rok stále nemá jasno, s Protonem se dohodl na zatím jednorázový start na Monte Carlu.

Dlouhou dobu však usiluje i o start na domácí Švédské Rally. Přestože se mu zatím nepodařilo sehnat kompletní budget, rozhodl se poslat přihlášku na zahajovací podnik mistrovství světa 2011. Přihláška zatím neobsahuje soutěžní vůz, jen informaci, že se bude jednat o vůz třídy WRC. Vzhledem k aktuálnímu stavu v jednotlivých týmech je jasné, že by se jednalo o Ford Fiesta WRC, za jejiž pronájem chce britský M-Sport jeden milion švédských korun.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
12.01.2011 22:08
Pluto - moderátor
PG pořádá na svůj start sbírku: odkaz na forum.autosport.cz
11.01.2011 20:07
Pluto - moderátor
Mno, to není až tak pravda. Je to informace, kterou vydala včera švédská media. Situace je taková, že PG neustále jedná a shání peníze. Dohodl se s pořadateli, že se přihlásí a dostane tak více času na sehnání potřebného obnosu. Takže ve stručnosti řečeno - přihlásil se a stále jedná o svém startu se sponzory.
11.01.2011 20:04
Mara
Podle konkurence nesehnal peníze a nepojede.
11.01.2011 19:58
Pluto - moderátor
Jeho start stále není odepsaný, shání finance.
toplist