www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally Sweden (PWRC)

Jaká budoucnost čeká na Patrika Sandella?

18. ledna 2011 • 08:00

Patrik Sandell patřil v minulých letech ke stálým účastníkům mistrovství světa - ať už v šampionátu JWRC, tak později i v PWRC a SWRC. Jaké budou plány pro nadcházející sezónu?

Patrik Sandell

Jedno je jisté. Patrik Sandell se rozloučil s týmem BRR, za který budou v SWRC nastupovat Hänninen s Gassnerem. Další významnější změnou je rozchod se spolujezdcem Emilem Axelssonem. „Po sedmileté spolupráci jsme hledali cestu, jak se dále zdokonalovat, jak se posunout dál. Po zralé úvaze jsme se dohodli, že od sezóny 2011 půjdeme každý svou cestou,“ řekl Patrik Sandell.

Zatímco Emil Axelsson se již na Rallye Monte Carlo objeví po boku Per Gunnara Anderssona, novým spolujezdcem Sandella by měl být velezkušený Staffan Parmander, bývalý spolujezdec legendárního Kennetha Ericssona.

Společně by se měli objevit za volantem Škody Fabie S2000 na domácí Rally Sweden. Další budoucnost v letošním roce je zatím nejistá. „Jako vždy, je to o penězích. Nebude to vůbec jednoduché,“ prozradil Sandell. Ten by rád pokračoval v seriálu SWRC, reálně však také uvažuje o finančně výhodnějších startech v Intercontinental Rally Challenge.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
18.01.2011 11:18
Cejda
Šup s ním do IRC.:-)
toplist