www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally Sweden (PWRC)

Seznam přihlášených na Švédsko i se startovními čísly

25. ledna 2011 • 13:00

Organizátoři Rally Sweden zveřejnili seznam přihlášených posádek i se startovními čísly. Již nyní je jasné, že celkem chudé pole osmačtyřiceti posádek bude ve skutečnosti ještě méně početnější.

Patrik Sandell - Emil Axelsson (Škoda Fabia S2000) - Rally Sweden 2010

Na seznamu přihlášených posádek je možné nalézt třináct vozů nové specifikace WRC včetně na poslední chvíli přihlášeného Patrika Sandella. Některé z posádek ze seznamu stále ještě svou účast řeší. Již nyní je jasné, že se na startu neobjeví Pavel Valoušek, který se pořadatelům omluvil. Hodně blízko své neúčasti je i norský pilot Eyvind Brynildsen.

Seznam přihlášených posádek a další základní informace k Rally Sweden

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
26.01.2011 04:01
Pluto - moderátor
Ano, je to tak. V loňské sezóně ji dokonce měl.
25.01.2011 22:42
Ruba
To znamená, že kdyby byl Wilson nominovaný na body, tak by měl prioritu 1..?
25.01.2011 15:37
jonas3
Jak je to s prioritami na letosek? Podle startovky maji vsichni 1, a 2 jen Wilson a PG. Nebylo to loni tak, ze 1 meli ti, kteri startovali za tovarni tym a dvojku ostatni WRC?
Diky
25.01.2011 16:48
Pluto - moderátor
Prioritu 1 mají všichni jezdci, kteří jedou za přihlášený tým do MS nebo takoví, kteří skončili v posledních pěti letech alespoň jednou v první šestce absolutní klasifikace šampionátu.

Prioritu 2 mají všichni jezdci, kteří skončili do desátého místa na soutěži MS během posledních dvou let, vítězové přidružených šampionátů (SWRC, PWRC, JWRC) za poslední dva roku, jezdec startující za přihlášený tým, ale bez nároku na body plus ti, kteří dostanou vyjímku od FIA.

Prioritu 3 mají všichni jezdci, kteří se v daném roce účastní přidruženého šampionátu (SWRC, PWRC, WRC Academy) - to se týká jen závodů, kde se dané přidružené mistrovství koná
toplist