www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally Sweden (PWRC)

S pneumatikami DMACK pojedou Prokop i Semerád

4. února 2011 • 18:30

Čínské pneumatiky DMACK jsou novou značkou, která nabízí vedle Michelinu své produkty v rámci mistrovství světa. Zatímco většina posádek zvolila francouzského výrobce, čeští piloti Martin Prokop a Martin Semerád zvolili pro své speciály alternativní variantu. Kromě nich s DMACK pojedou i Majed Al Shamsi a Bader Al Jabri.

DMACK DMG-ICE

DMACK plánuje dodávat pneumatiky účastníkům seriálů PWRC a SWRC, stejně jako soukromníkům s vozy WRC. Společnost soutěžícím registrovaným v šampionátu nabízí speciální výhodný paket pneumatik a služeb na celou sezonu, při jehož objednání lze dosáhnout slevy 50 Euro na pneumatiku. Kromě toho se DMACK postará o obutí pneumatiky na disky a další doplňující služby. Čínské gumy budou na prodej i přímo v místě konání soutěže, avšak za plnou cenu. Sněhové pneumatiky budou nabízeny za 320 Euro za kus (280 Euro při objednání služeb na celou sezonu), šotolinové gumy budou stát 220 Euro (resp. 170 Euro po slevě) a asfaltové 230 Euro (180 Euro po slevě).

DMACK rovněž nabízí zajímavé motivační benefity – na všech podnicích MS 2011 bude jakákoliv posádka používající pneumatiky DMACK a startující ve třídě 2 (S2000) nebo 3 (produkční vozy N4) při umístění na stupních vítězů své kategorie odměněna 50% slevou na pneumatiky použité během rally. Navíc pokud jakýkoliv účastník PWRC, používající pneumatiky DMACK, celkově vyhraje tento seriál, obdrží zdarma pneumatiky DMACK v hodnotě cca 40 000 Euro na kompletní sezonu PWRC 2012.

„Pro značku DMACK je to důležitý moment,“ říká Dick Cormack, ředitel sportovní divize DMACK Tyres motorsport. „Nejenže jsme dokončili vývoj nových pneumatiky, ale rovněž jsme rozjeli novou politiku zahrnující řadu výhodných nabídek pro soutěžní týmy. Náš program má poskytovat produkty vysoké kvality v kombinaci s příznivými náklady. Doufám, že týmy ocení a využijí nabízené výhody, chceme jim při každé rally co nejvíce usnadnit pořízení i používaní pneumatik jak po ekonomické, tak po technické stránce. Velice se těšíme na start šampionátu ve Švédsku, kde pro nás po boku renomovaného Michelinu začne nesmírně zajímavá sezona.“

-plu- ; -hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
05.02.2011 21:28
Pluto - moderátor
Doufám, že jen Švédsko. Upřímně, DMACKům proti Michelinům moc nevěřím.
05.02.2011 13:15
Filipos5
Martin Prokop je pojede celou sezonu nebo zatím jen Švédsko, které není v SWRC?
toplist