www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - IV. Beseda se závodníky rally

IV. Beseda se závodníky rally

21. února 2011 • 09:00

Pořadatelé ze Želechovic u Zlína ve spolupráci s AK Rallysport Brno o. s. a TJ Sokol Želechovice Vás zvou na již IV. ročník Besedy s jezdci a spolujezdci rally!

Akce se koná v sobotu 5. 3. 2011 od 17 hodin v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína (GPS: 49°13'1.535''N, 17°44'57.103''E).

Beseda se závodníky rally

Tradicí této akce je vždy výborné obsazení špičkovými jezdci a spolujezdci současnosti, ale již také historie. Nejinak tomu bude i letos. Želechovická beseda je tak ideální příležitost, jak se dozvědět něco z novinek před nastávající sezonou, ovšem současně také poslechnout si více než zajímavé vzpomínky od osobností, které spoluutvářely historii našeho rallysportu.

Ze závodníků, kteří zatím potvrdili svoji účast, jmenujme například následující: úřadující mistr republiky Pavel Valoušek, Petr Gross, Jaroslav Orsák, Karel Vajík, Daniel Trunkát, Petr Starý, Igor Drotár, Vlado Bánoci, Karel Jirátko, Tomáš Kostka, Michal Sum či Milan Pantálek. V jednání jsou další jezdci, kteří se mohou pochlubit titulem absolutního mistra republiky z minulých let.

Účastníci besedy z minulých let si jistě pamatují, že některé z těchto jmen patří opravdu dobrým vypravěčům. Na minulý ročník besedy můžete zavzpomínat i pomocí pěkného videa od Nedbise.

Během hlavní části programu, tedy samotné besedy se závodníky, budete mít možnost zeptat se přítomných na cokoliv, co vás napadne. Po skončení besedy bude následovat autogramiáda závodníků, videoprojekce a bohatá tombola pro diváky s věcnými cenami s rallyovou tématikou. Hlavní cenou bude stejně jako loni svezení v závodním voze. Novinkou bude letos rally-trenažer s možností zajet si vybranou rychlostní zkoušku s hostem akce. Vstupné na besedu je dobrovolné.

Program IV. Besedy se závodníky rally v Želechovicích u Zlína

1) Představení přítomných jezdců.

2) Hlavní část programu – otázky na jezdce a spolujezdce z publika.

3) Autogramiáda jezdců + videoprojekce s rallyovou tématikou.

4) Bohatá tombola.

5) Volná zábava s hudbou do pozdních nočních hodin, občerstvení a podpůrné prostředky budou zajištěny v dostatečné míře

Těšíme se na viděnou a na to, že se nám společně podaří řádně se naladit na nastávající rallyovou sezonu!

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist