www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - TipCars Pražský Rallysprint-ZRUŠENO

XVIII. TipCars Pražský Rallysprint již za dva měsíce

2. října 2012 • 13:00

Pomalu, ale jistě končí oba české rallyové šampionáty. V rámci MMČR v rally čeká na posádky příbramská soutěž, jednodenní soutěže uzavře vsetínský rallysprint. Nastává tak období, kdy začínají probíhat přípravy na osmnáctý ročník populárního TipCars Pražského Rallysprintu.

Per-Gunnar Andersson - Emil Axelsson (Škoda Fabia WRC) - TipCars Pražský Rallysprint 2011

Věříme, že i letošní závod nabídne příznivcům rallysportu nevšední zážitky. Ti uvidí nejen novou rychlostní zkoušku, ale i zajímavé posádky, mezi kterými by opět neměli chybět ani zahraniční účastníci.

V současné době finišují přípravy časového harmonogramu. Jisté je, že by se mělo uskutečnitcelkem sedm rychlostních zkoušek o celkové délce 41, 80 kilometrů. Větší část se uskuteční ve Velké Chuchli, kde bude pro diváky a posádky vybudována Subaru Rallye Aréna. Kromě toho účastníci absolvují dva průjezdy klasickou rychlostní zkouškou, která by se měla nacházet

nedaleko centra soutěže. Kde přesně, o tom Vás budeme informovat v příští tiskové zprávě.

Vedeni snahou o maximální informovanost diváků, soutěžících, médií i partnerů budeme veškeré informace paralelně publikovat také na webu www.prazskyrallysprint.cz a na facebookovém profilu. Budeme rádi i za Vaše postřehy, nápady a konstruktivní připomínky, které nám na FB zanecháte a za které Vám předem děkujeme.

Marek Felt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist