www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 06 - Belgium Ypres Westhoek Rally

Michal Kościuzsko nepojede Ypres Rally

22. června 2006 • 09:00

Polský mladý jezdec a pravidelný účastník letošního juniorského světového šampionátu Michal Kościuzsko se na nadcházejícím podniku evropského šampionátu, Ypres Westhoek Rally, na které měl startovat s Ignisem S1600 zlínské stáje JM Engineering, nepředstaví.

Polský mladý jezdec Michal Kosciuzsko nepojede evropskou soutěž Ypres Rally, jelikož stáj JM Engineering nestihne optimálně připravit vůz Suzuki Ignis Super 1600 na soutěž Ypres a Subaru Poland Rally.

Důvody neúčasti mladého Poláka jsou různé. Belgickým pořadatelům se oficiálně omluvil kvůli zranění ruky, v polských médiích se zase spekuluje, že se týden po Ypres Rally jede další podnik polského šampionátu, Subaru Poland Rally a pro Kościuszka by to bylo organizačně hodně náročné, přičemž mistrovství Polska pro něj má větší prioritu.

Dalšími jezdci, kteří se nezúčastní Ypres rally jsou velmi dobrý holandský jezdec produkčních vozů Jasper Van den Heuvel (Mitsubishi Lancer Evo VIII), ze startů s Cvrčkovou Octavií WRC známý Xavier Bouche (Renault Clio S1600) a Brit Peter Eggerton (Opel Corsa S1600).

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist