www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Enteria Rally Příbram (MMČR)

Kopecký chce pro značku Škoda obhájit titul i na domácí půdě

30. září 2013 • 15:30

Čerství mistři Evropy Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem budou bojovat o další titul pro značku Škoda. Na 35. ročníku Rally Příbram od 5. do 6. října padne rozhodnutí o vítězi českého mistrovství v rally. Jan Kopecký má před velkým finále šanci obhájit svůj loňský domácí titul.

Jan Kopecký - Pavel Dresler, Škoda Fabia S2000 - Rally Bohemia 2013

„Titulem mistrů Evropy jsme dosáhli největšího úspěchu kariéry. Ale i český šampionát je pro nás důležitý, úspěchu podřídíme naše veškeré úsilí,“ říká Kopecký. Stejně jako v mistrovství Evropy ukazují letos Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem i v domácím šampionátu skvělé výkony.

Čtyři triumfy ve čtyřech startech, to je obdivuhodná bilance. Úspěšná posádka zvítězila s vozem Škoda Fabia Super 2000 v Rakousku, Hustopečích, Bohemii a naposledy na Barum Rally ve Zlíně. V celkovém hodnocení půjde v Příbrami o souboj s krajanem Václavem Pechem. Soutěž čítá 14 rychlostních zkoušek.

„Na Rally Příbram musíme ukázat to nejlepší, co v nás je. Máme za sebou skvělý a silný tým,“ říká Jan Kopecký. Na příbramské soutěži zvítězil na začátku své rallyové kariéry již v letech 2003 a 2004.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist