www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Rallye Deutschland

I mistr tesař se někdy utne... (VIDEO)

23. srpna 2014 • 12:01

Německá rally měla být pro tovární tým Volkswagenu oslavným festivalem. Jenže jeho hlavní hvězda, Sébastien Ogier, stejně jako vloni ani letos po jezdeckých chybách cíl neuvidí. Podívejte se na exkluzivní video z míst, která se úřadujícímu mistru světa letos stala osudnými.

Záběry z příprav letošního ročníku Rally Deutschland ukazují místa, která letos Ogiera připravila o šanci na reparát za loňské odstoupení. V prvním případě jde o zrádnou utahující zatáčku na RZ Moselland. O její záludnosti se v minulosti přesvedčili i jiní, pro Ogiera v páteční etapě její opuštění znamenalo jen kosmetické šrámy na voze poté, co jeho Polo sklouzlo vinicí na níže ležící cestu.

Místo druhé havárie ze sobotního rána na RZ Peterberg svým charakterem ale dává tušit, že tady už nešlo jen o pomačkaný nárazník. Ogier vylétl ven ze silnice ve velice rychlé pasáží, navíc v místě ztíženém kompresí v rychlé levé zatáčce. Nezbývá než si oddechnout, že německá svodidla zůstala - na rozdíl od jiných případů z minulých let - v celku...

-hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
23.08.2014 23:56
Karbonyl - moderátor
První rána ve fotoseriálu: odkaz na www.facebook.com

A druhá na onboardu: odkaz na www.youtube.com
toplist