www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 21. května 2024, Svátek má Monika, zítra Emil

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - 36. Purum Rally Příbram (MMČR)

Svět se mění a 36. Rally Příbram s ním

4. září 2014 • 10:05

Do startu letošní Rally Příbram zbývá již jen jeden měsíc a přípravy jsou v plném proudu. A my můžeme široké veřejnosti s radostí oznámit, že 36. ročník Rally Příbram v názvu ponese jméno generálního sponzora, společnosti PURUM.

36. PURUM Rally Příbram

Oficiální název letošního ročníku je tedy 36. PURUM Rally Příbram. Společnost PURUM není fanouškům rally určitě neznámá a rádi bychom touto cestou poděkovali jak vedení společnosti PURUM, tak i všem dalším partnerům, kteří naši rally podporují. Jedním z nich, kteří se nás rozhodli v letošním roce podpořit, je i hejtman středočeského kraje Ing. Miloš Petera, od kterého jsme získali pro 36. PURUM Rally Příbram záštitu hejtmana středočeského kraje.

36. PURUM Rally Příbram odstartuje do první rychlostní zkoušky v sobotu 4. října v 8 hodin ráno ze servisní zóny na letišti v Dlouhé Lhotě u Příbrami. Ale diváci mohou posádky spatřit a být s nimi v kontaktu již v pátek 3.října, kdy na náměstí TGM v Příbrami proběhne od 16 hodin předstartovní show s doprovodným programem. V jeho rámci se představí přední posádky startovního pole a domácí fanoušky přijedou na startovní rampu pozdravit všechny domácí posádky.

Rally bude po sobotní první etapě pokračovat v neděli 5.října, a to opět od 8 hodin. První posádku v cíli 36. PURUM Rally Příbram na letišti v Dlouhé Lhotě přivítáme v neděli po 14-té hodině.

Zbyněk Stach
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist