www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Trotina Rally Krkonoše

Uzávěrka přihlášek prodloužena

31. října 2014 • 16:00

Na dnešek je ve zvláštních ustanoveních naplánována uzávěrka přihlášek pro nadcházející volný podnik v rally – 8. Trotina Rally Krkonoše. Pořadatelé ji nyní posunují na úterý, 4. 11., 20:00.

Rally Krkonoše 2014 poukaz

„Vzhledem k tomu, že ve startovní listině je stále dostatek volných míst, rozhodli jsme se uzávěrku o nějaký ten den prodloužit. Pokud jste se tedy ještě nestačili přihlásit, rozhodně nemusíte zoufat,“ vzkazuje posádkám ředitelka Rally Krkonoše Blanka Hlavatá.

8. Trotina Rally Krkonoše se pojede jako volný podnik v rally, kterého se mohou zúčastnit jak soudobé vozy homologované pro MČR i PČR, tak historické vozy. Připravena je demonstrační jízda Rally legend a tradiční Rally pravidelnosti. V itineráři všech kategorií jsou tři rychlostní zkoušky o celkové délce téměř čtyřicet kilometrů. Seznamovací jízdy a přejímky proběhnou v sobotu 8. 11., závodní část rally je pak na programu v neděli 9. 11. Pro posádky jsou v cíli připraveny hodnotné ceny.

Těšíme se, že i Vy rozšíříte řady účastníků soutěže, mezi kterými jsou nyní již např. Petr Šimurda, Richard Kirnig, Miloš Vágner, Pavel Petr, David Štefan nebo čerstvý mistr republiky mezi historiky Jiří Kalista.

Pavla Hlavatá
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist