www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 15 - Testovací RZ Žiželice

6. Testovací RZ Žiželice

4. února 2015 • 20:20

Letošní první jarní setkání s rally proběhne po roční pauze pošesté v Žiželicích při Testovací RZ. V sobotu 28. března se ve středočeské obci opět sjedou rallyoví jezdci k testování svých vozů před sezonou 2015.

Posádky mohou posílat přihlášky, které naleznou zde nebo na webu www.rdpromotion.com. Na stejné webové stránce zároveň naleznou i kompletní zvláštní ustanovení, pro diváky jsou zde důležité bezpečnostní pokyny při sledování rally.

6. TRZ Žiželice 2015

Formát Testování zůstává i při šestém ročníku stejný – pojede se jeden úsek v obou směrech. V šestém ročníku navážeme na trať, která byla plánována na ročník 2014. Je tedy delší o několik set metrů. Pro posádky jsme navíc připravili prostor, kde bude možnost zahřívat pneumatiky. Servisní zóna bude situována na půdě partnera Testování, firmy Crocodille.

Ředitelství a tiskové oddělení Testovací RZ Žiželice bude umístěno v rekonstruovaném Kulturním domě v Žiželicích, přímo v centru obce, kde soutěžící i diváci budou mít zároveň možnost občerstvení. Diváci si samozřejmě mohou podél tratě vybrat z několika míst, která jsou určena právě pro ně, odkud budou pozorovat samotné testování rallyových vozů. Divácké místo 'u hřbitova' navíc nabídne příjemný bonus v podobě občerstvení.

Podrobné informace k Testovací RZ a přihláška

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist