www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 15 - Testovací RZ Žiželice

6. Testovací RZ Žiželice: Přijeďte do středních Čech

5. března 2015 • 13:00

Poslední březnový víkend se rychle blíží a s ním i VI. Testovací RZ Žiželice. Organizační výbor Testovací RZ dokončuje přípravy, aby se ve středočeských Žiželicích cítili jako doma nejen jezdci, ale i diváci. Věřte, že je nač se těšit!

Testovací RZ Žiželice 2015

„Máme připravené zázemí pro diváky i pro jezdce, chceme, aby se u nás všichni cítili dobře, aby všichni viděli svět a krásu motorsportu bez mediálního humbuku, zkrátka tak, jak ho vidíme my, jaký skutečně je: atraktivní, zábavný, energický,“ komentuje přípravy Testování ředitel Radek Časta.

Formát Testování zůstává i při šestém ročníku stejný – pojedou se dvě testovací jízdy. Samotné testovací jízdy jsou obohaceny o rychlý a atraktivní úsek zakončený ostrým odbočením. Trasa se proti bývalým ročníkům prodloužila, a tak RZ Proudnice bude mít 2,84 km a RZ Končice 2,92 km.

Uzávěrka přihlášek je 21. března 2015 v 18:00, naleznete je na webu www.rdpromotion.com. Na stejné webové stránce zároveň najdete i zvláštní ustanovení. Neváhejte a využijte jedinečnou příležitost k otestování schopností nejen svých, ale i svých vozů. Přijeďte a užijte si příjemného rodinného prostředí VI. Testovací RZ Ziželice 2015.

Zuzana Eliášová
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist