www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 06 - Rallye Vinho da Madeira

Listina na Madeiru vypadá zajímavě

27. července 2006 • 11:00

Pořadatelé evropské soutěže na portugalském ostrově Madeira nikdy neměli nouzi o peníze. Tomu vždy odpovídala nabitá startovní listina a také letošní seznam přihlášených posádek naznačuje, že se řádně plácli přes kapsu.

V letošním roce se rozhodli zaplatit kompletní start třem posádkám. Renato Travaglia se představí s Peugeotem 206 S1600 od italské stáje Racing Lions, francouzská stáj Barroso Sport přiveze Renault Clio S1600 pro předloňského mistra Evropy Simona Jean-Josepha, stejný vůz od stáje Automeca představí také Gilles Panizzi, který opět usedne do soutěžního vozu se svým bratrem Hervém. Jen tak pro představu, tato trojice vyjde pořadatele na větší částku, než v letošním roce stojí zápisné na kandidátský podnik mistrovství světa...

Tuto trojici doplní tradiční duo Italů Basso a Cavigioli, po pauze se opět představí Bouffier a Ojeda, v rámci poháru vozů S2000 by se mělo představit i druhé Punto s Umbertem Scandolou. Na velmi kvalitní výkon z Bulharska se pokusí navázat také Roman Odložilík.

Veškeré informace ke Rally Vinho da Madeira 2006

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
27.07.2006 16:01
Hrazda
Zbývá nám jen sedět a tiše závidět.
toplist