www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 20 - Rallye Klatovy (MČR) - ZRUŠENO

Klatovští na rozcestí

9. října 2020 • 16:00

Oblíbené klatovské soutěže zažívají těžkou sezónu. Nejprve byl jejich termín odložen z dubna na 6. - 8. listopad, teď se navíc v souvislosti se situací v naší zemi a novými vládními opatřeními začíná uvažovat i o jejich přesunutí až do příští sezóny.

Jan Kopecký - Pavel Dresler (Škoda Fabia R5) - Rallye Šumava Klatovy 2019

„Mrzelo by nás to tím víc, že jsme dokázali nachystat jiné tratě než na jaře a získat pro ně i veškerá povolení,“ říká předseda organizačního výboru Jan Petrů a pokračuje: „Od dubna jsme usilovně pracovali na přípravě podzimního klání a dostali jsme i požehnání pro jeho označení jako Rally Klatovy. Nicméně už na konci léta nás zasáhlo rozhodnutí FIA o zrušení letošního seriálu Mistrovství Evropy historických vozů.

Těšili jsme se tedy o to víc na domácí posádky a víme, že ony se těšily na Klatovsko, v tuto chvíli je ale situace velmi nejasná. Diskutujeme mezi sebou i s nadřízenými orgány o tom, které rozhodnutí bude to nejsprávnější, zatím si tím však nejsme jisti ani my sami. O tom, zda se soutěž odjede, rozhodne její organizační výbor nejpozději v pondělí 19. 10. 2020, do té doby prosíme veřejnost o trpělivost.“

Karel Špaček
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist