www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Race of Champions

Race of Champions v přímém přenosu na Eurosportu

14. prosince 2006 • 02:00

Organizátoři Race of Champions, který se koná 16. prosince na stadiónu v Paříži, oznámili, že se jejich závod bude vysílat v přímém přenosu na satelitní stanici Eurosport. Přenos by měl začít v 18:00 hod a skončit ve 20:00 hod.

President stanice Eurosport Laurent-Eric Le Lay řekl: „Jsme hrdí na to, že budeme moci nabídnout fanouškům po celém světě přímý přenos z tohoto prestižního klání. Je to jediný podnik za celý rok, kde se sejdou hvězdy všech motoristických disciplín dohromady a rozdají si to na okruhu.“

Chybět samozřejmě nebude ani Sébastien Loeb, který se již nemůže po dlouhé pauze způsobené zraněním ramene dočkat. „Už se moc těším, jelikož po dlouhé době znovu usednu do závodního vozu a vyzkouším si ho v ostrém tempu. Už jsem absolvoval testy s C4 WRC, ale přeci jen tam nemusím jet na čas, ale spíše se snažím doladit vůz,“ řekl Loeb.

Mezi přihlášenými jsou mimo Sébastiena Loeba také Tom Kristensen a Mattias Ekström - Švédsko, Anglie (Jenson Button / Andy Priaulx), Finsko (Heikki Kovalainen / Marcus Grönholm), Francie 2 (Yvan Muller / Stéphane Peterhansel), Německo (Bernd Schneider / Armin Schwarz), Skotsko (David Coulthard / Colin McRae), Španělsko (Nani Roma / Dani Sordó) a USA (Jimmie Johnson / Travis Pastrana).

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist