www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - I. Krkonošská Rally (volný)

Rally Krkonoše připravena

14. ledna 2007 • 09:35

Kdo se stane historicky prvním držitelem putovního poháru ´Cena města Trutnova´? Z přihlášených posádek se o celkové vítězství určitě pokusí bojovat posádky nejsilnějších vozů - Jiří Tošovský a Michal Sláma na voze Mitsubishi, Jan Štěpánek a Marek Omelka s vozem Subaru, Karel Macek a Aleš Pilný na voze Toyota Corolla WRC.

Pozadu nezůstane ani talentovaný mladý slovenský jezdec Michal Riečica se spolujezdcem Janem Škaloudem také na voze Subaru. Překvapit může i kterákoliv z dalších přihlášených posádek.

V historických vozidlech lze očekávat zajímavý souboj např. mezi bratry Petrem a Martinem Hejhalovými se Škodou 110 a posádkou Tomáš Klokočník a Karel Pithart na divácky zajímavém voze Lada 2105.

Představí se i jedna dámská posádka jedoucí na voze Škoda Favorit řízená zkušenou Ivou Víchovou.

O přední umístění v jednotlivých třídách budou z přihlášených posádek bojovat např. Radim Kryštof s Bohdanou Syrovátkovou, Aleš Dlouhý se spolujezdcem Davidem Martáskem, Jaroslav Paděla s Jaroslavem Vosátkou, Aleš Kavcálek se spolujezdcem Jaroslavem Mikem, Jaroslav Krejčíř a Stanislav Saifrt, Martin Mičánek, kterého naviguje Michal Kraus, Daniel Marič s Lubošem Gešvinderem a další.

Další posádky se představí v jízdě pravidelnosti, která je vypsaná pro posádky s cestovními vozy vyrobenými do roku 1986. Startovní listina je stále ještě otevřená až do uzávěrky přihlášek večer 17.1.2007.

Jako jeden z předjezdců se v Trutnově představí i Karel Trojan se sériovým vozem Mitsubishi. Váhajícím posádkám sdělujeme, že organizace a náročnost soutěže i tratí odpovídá minimálně podnikům Mistrovství ČR ve Sprintrally.

Blanka Hlavatá
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
14.01.2007 11:07
maevad
Podle mého názoru se soutěž jmenuje 1. Krkonošská Rally 2007.
toplist